We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Ontwikkeling op basis van je DNA profiel

18/12/2015

Sinds medio dit jaar werkt Kenhardt samen met Braincompass. Zij houden zich bezig met de relatie tussen DNA en succesvol gedrag. Dr. Wouter van den Berg ontwikkelde op basis van jarenlang wetenschappelijk onderzoek een gevalideerd ontwikkelassessment, waarbij DNA-analyse de basis vormt.

DNA beïnvloed hersenen

“DNA kan gezien worden als het recept voor de stoffen in ons lichaam. Wij kijken naar DNA wat bijdraagt aan stofjes die in onze hersencellen belangrijk zijn. Variatie in DNA zorgt ervoor dat sommige hersencellen meer, of juist minder, actief zijn. Op die manier speelt DNA dus een rol bij de manier waarop wij ons gedragen”, aldus Dr. Wouter van den Berg.

Hechtingsstijlen, persoonlijke en professionele ontwikkeling

In het assessment wordt naast DNA gekeken naar hechtingsstijlen, persoonlijke én professionele ontwikkeling. De uitkomsten van het assessment lenen zich prima om een goede analyse te maken voor toekomstige ontwikkeling. Het profiel is dus met name bedoeld om te duiden, niet om te voorspellen.

Wetenschappelijke onderbouwing

De gevalideerde wetenschappelijke onderbouwing en de innovatieve manier om biologische informatie te gebruiken bij persoonlijke ontwikkeling spreekt Kenhardt erg aan. Inmiddels zijn er 4 consultants van Kenhardt opgeleid door Dr. Wouter van den Berg om mensen te ondersteunen en begeleiden in hun ontwikkeling op basis van het Braincompass-profiel.

Op de website van Kenhardt is uitgebreide informatie te vinden over dit onderwerp bij DNA Assessment en DNA Coaching

Neem voor meer informatie nu contact op:

[email protected]

073 692 39 39


Send this to a friend