We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Assessments in eigen beheer 

Met het licentie assessment platform bieden we een geavanceerde en betrouwbare oplossing voor jouw assessmentbehoeften, waarmee je de juiste beslissingen kunt nemen voor jouw organisatie. 

Uitdaging 

Wil jij zelf testen en vragenlijsten afnemen voor selectie, ontwikkeling en loopbaanontwikkeling van medewerkers? Het selecteren van de juiste medewerkers voor de organisatie is een belangrijke taak die vaak gepaard gaat met tijdsdruk en complexiteit. Hulp nodig bij het vinden van een efficiënte en betrouwbare methode om dit proces te stroomlijnen? 

Onze oplossing 

Het licentie assessment platform biedt hoogwaardige, klantvriendelijke en kostenefficiënte mogelijkheden. We werken uiteraard alleen met leveranciers die betrouwbare en gevalideerde testen en vragenlijsten aanbieden. Onze samenwerking met partners zoals HRorganizer en Aon Assessment Solutions garandeert ‘state of the art’ oplossingen met hoge voorspellende waarde. Of het nu gaat om het selecteren van nieuwe medewerkers, het ontwikkelen van bestaand talent of het begeleiden van loopbaantrajecten, de oplossing biedt een uitgebreid scala aan mogelijkheden om dit te bereiken. 

De oplossing zorgt voor een effectieve en efficiënte besteding van tijd in het (pre)selectieproces. Met capaciteitstesten kan snel beoordeeld worden of een kandidaat voldoende potentieel heeft voor de beoogde functie. Daarnaast biedt het licentie assessment platform de mogelijkheid om persoonlijkheids- en drijfverenvragenlijsten af te nemen. De resultaten hiervan helpen om tijdens interviews kandidaten snel beter te leren kennen, wat leidt tot een verbeterde objectieve beoordeling en voorspelling van hun geschiktheid voor de functie.  

Maatwerk 

We werken samen om het juiste platform te selecteren dat perfect aansluit bij jouw wensen en eisen: het selecteren van specifieke testen en vragenlijsten, het aanpassen van rapportageformats of het integreren van het platform in de bestaande ATS systemen. Na de keuze voor het assessment platform maken we deze snel toegankelijk. We zorgen voor een snelle implementatie, binnen 24 uur kun je aan de slag! De systemen zijn zeer gebruiksvriendelijk. We bieden een korte instructie en interpretatie training aan om ervoor te zorgen dat het platform door jou optimaal wordt benut. 

Resultaat 

Door gebruik te maken van ons Licentie Assessment Platform kun je rekenen op een aantal tastbare resultaten. Het selectieproces wordt effectiever en efficiënter, wat een grote tijdsbesparing oplevert. Daarnaast ga je betere beslissingen nemen die gebaseerd zijn op objectieve en betrouwbare data. De subjectiviteit ofwel bias wordt verminderd wat de kwaliteit van de beoordeling te goede komt. Dat levert gemotiveerde en beter presterende  medewerkers op, omdat ze op de juiste posities worden ingezet en worden gestimuleerd in hun ontwikkeling. 

Meer informatie 

Hier vind je meer algemene- en achtergrondinformatie over onze assessments, of vraag direct een licentie assessment platform aan per mail!  

Wil je meer weten? Neem contact met ons op:
[email protected]
073 692 39 39 

Send this to a friend