We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Talent behouden, ontwikkelen en interne doorstroom 

Het behouden en ontwikkelen van talent is belangrijk voor organisaties, maar het beoordelen van potentieel is uitdagend. Een succesvolle professional is immers niet per definitie een succesvolle leidinggevende. 

Uitdaging 

Hoe kunnen we nauwkeurig inschatten welke talenten intern kunnen doorstromen binnen onze organisatie?  

 

Onze oplossing 

Een potentieel assessment geeft een realistische inschatting van de haalbaarheid van carrièrestappen, waardoor jij effectiever kunt investeren in het menselijk kapitaal. Onze assessments kunnen zowel remote als op locatie worden uitgevoerd. Wij bieden flexibele opties, inclusief de mogelijkheid voor deelnemers om delen van het assessment thuis uit te voeren, wat de planning vereenvoudigt en de toegankelijkheid vergroot. Wij bieden op maat gemaakte potentieel assessments om het talent binnen jouw organisatie te identificeren en te ontwikkelen.  

Maatwerk 

Ons assessment begint met een grondige analyse van de vraagstelling, context en toekomstige functie. Het omvat praktijksimulaties, vragenlijsten, capaciteitentests, management games en interviews, afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie. We bieden flexibele opties, inclusief de mogelijkheid om het assessment remote uit te voeren. 

Resultaat 

De bevindingen worden samengevat in een feitelijk, eerlijk en competentiegericht rapport.  Het rapport biedt een scherp beeld van kwaliteiten, ontwikkelpunten en een helder advies over de haalbaarheid van carrièrestappen. De adviezen zijn scherp en to-the-point. Wij conformeren ons aan de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen wat onder andere betekent dat er sprake is van inzage- en blokkeringsrecht voor deelnemers aan onze assessments. 

Ervaringen van deelnemers 

  • “Ik vond het erg knap hoe de feedback werd besproken. De uitkomst van het onderzoek heeft mij goed aan het denken gezet. De feedback in de rapportage was duidelijk en de tips waren erg bruikbaar. Het liefste zou ik elk jaar zo’n assessment willen afleggen.” 
  • “Ik heb mij geen moment niet op mijn gemak gevoeld, het was open en integer. Dankjewel voor de leuke ervaring, waar ik weer verder op kan bouwen.” 
  • “Ik vind de resultaten herkenbaar en daarmee ook een prima kapstok om aan een aantal vaardigheden te werken en mijn persoonlijke ontwikkelplan gericht in te zetten.” 
  • “Een erg prettige manier van omgang, open en eerlijk assessment waarbij ik het knap vind hoe goed er wordt aangesloten bij mijn behoeftes.” 

Meer informatie 

Hier vind je meer algemene- en achtergrondinformatie over onze assessments, of vraag direct een potentieel assessment aan via ons online aanvraagformulier! 

 Wil je meer weten? Neem contact met ons op:
[email protected]
073 692 39 39

 

Send this to a friend