We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Outplacement: de volgende stap in een carrière

Outplacement van Kenhardt richt zich op het begeleiden van medewerkers, op zoek naar een volgende stap in hun carrière.

Als uw organisatie een vertrekkende medewerker wil ondersteunen bij het vinden van een nieuwe toekomst, helpen we graag om daar een succes van te maken.

Actiegericht

Outplacement van Kenhardt biedt de deelnemer inzicht in de eigen mogelijkheden, versterkt de persoonlijke kwaliteiten, vaardigheden en ondersteunt in het verwerven van een nieuwe rol.

Het doel is op basis van een heldere analyse en met een actiegericht vervolgtraject vaardigheden en tools aan te reiken, waarmee de deelnemer nieuwe stappen zet in de loopbaan.

Na beëindiging van het traject werkt de deelnemer zelfstandig, gemotiveerd en effectief aan de eigen toekomst. Bij outplacement van Kenhardt gaat de stelregel op dat ‘in het verleden behaalde resultaten garanties bieden voor de toekomst’. Het merendeel van de uit dienst geplaatste medewerkers vond binnen drie maanden naar tevredenheid weer een andere baan! Human Profit dus!

Wat mag u van Kenhardt verwachten?

 • Mensgericht
  De deelnemer vormt de kern van alle activiteiten. Onze ondersteuning past zich aan, gaat uit van de wensen en behoeften van de deelnemer en richt zich op het optimale resultaat. Kenhardt stelt zich daartoe flexibel op en levert voor iedere deelnemer maatwerk.
 • Actiegericht
  Vanaf het begin werkt de deelnemer zelf aan het vinden van een nieuwe werkkring of toekomst. Kenhardt ondersteunt, faciliteert en stimuleert. En houdt een spiegel voor, waar nodig.
 • Competentiegericht
  De deelnemer zoekt samen met Kenhardt naar hetgeen wat past bij zijn/haar persoonlijkheid en capaciteiten. Indien nodig zijn wij daarbij richtinggevend en sporen de deelnemer aan.

Ondersteuning om zelf de volgende stap te maken

Onze visie is dat mensen zelf hun toekomst vormgeven, zowel op persoonlijk als zakelijk terrein. Kenhardt biedt een traject dat volledig gericht is op de individuele wensen en mogelijkheden van de deelnemer. Wij ondersteunen deelnemers, die kort een helpende hand nodig hebben of die begeleiding willen hebben in het proces van verwerken en veranderen. Kenhardt kiest dus bewust niet voor replacement, omdat wij uitgaan van zelfstandige kandidaten die kiezen voor in tijd beperkte, extra support. Hiervoor hebben wij verschillende mogelijkheden.

Passend outplacement

We kiezen altijd voor een traject waar, naast diagnostiek, snelheid in zit. In alle gevallen starten we na de intake met een assessmentonderzoek, waardoor we snel en diep kunnen meten wat het potentieel van de kandidaat is. Hierdoor krijgt zowel de consultant als de kandidaat veel inzicht. Dat helpt in het verwerken en het vervolg.

Of het een verkort assessment of een full assessment is, hangt af van de behoefte. Dat bespreken we vooraf. Dat geldt ook voor de aard van de begeleiding. Kan volstaan met een begeleiding op basis van een aantal coaching- of werksessies of is meer nodig. Moeten we meer de diepte in, dan kunnen we ook ZKM toepassen. ZKM is de Zelf Confrontatie Methoden. Een wetenschappelijk onderbouwde coachingsmethodiek.

We houden graag de vaart erin

 • Doorlooptijd van 60 werkdagen tot maximaal 6 maanden.
 • Binnen 5 dagen na aanmelding vindt de intake plaats.
 • Na intake vindt het assessment c.q. de diagnostiek plaats.
 • Daarna 5 coachingsbijeenkomsten van ieder 2 à 3 uur.
 • Kenhardt zorgt voor een snelle start en tempo tijdens het traject.

 

Neem voor meer informatie nu contact op:
[email protected]
073 692 39 39

Send this to a friend