We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

De Interim-manager van Kenhardt staat voor u klaar!

Organisatieverandering of -transitie vraagt soms om senior interim-capaciteit die de verandering tot een succes leidt. Organisaties veranderen continu, de omgeving heeft immers steeds nieuwe wensen of stelt nieuwe eisen. Soms is daar extern management voor nodig om het tot een succes te maken. Of het nu gaat om het doorvoeren van een ingrijpende verandering, leiding- en richting geven in een bijzondere situatie, het managen van een fusie of reorganisatie, projectmanagement of de stroomlijning van processen. Dan staan de interim-managers van Kenhardt voor u klaar!

Kenhardt beschikt over een groot netwerk van zelfstandige senior Interim-managers. Daarnaast werken wij samen met gespecialiseerde interim-managementbureaus. Hierdoor kunnen wij u snel en hoogwaardig helpen met senior interim-management. Wij gaan direct voor u aan de slag wanneer u contact met ons opneemt. Wij weten uit ervaring dat snelheid en adequaat handelen cruciale voorwaarden voor succes zijn. Binnen drie tot vijf dagen, of soms sneller, stellen wij geschikte kandidaten voor. Wij staan voor u klaar!

Een Interim-manager komt nooit alleen!

Voor Kenhardt is interim-management meer dan het plaatsen van een succesvolle kandidaat. Wij doen er alles aan om voor u de opdracht tot een succes te maken. Naast schaduwmanagement kunnen er, indien nodig en gewenst, andere experts van Kenhardt bij betrokken worden. Natuurlijk verzorgen wij de juridische- en financiële aspecten van de opdracht tot in de puntjes. Wij zijn pas tevreden als uw organisatie, na uitvoering van de opdracht, succesvol doorgaat zonder onze Interim-manager. Wij staan voor resultaat, zijn opdrachtverantwoordelijk en aanspreekbaar, het gaat immers om het succes van uw bedrijf. Een resultaatgerichte interim-manager van Kenhardt komt dus nooit alleen!

Contact

Neem voor meer informatie nu contact op:
[email protected]
073 692 39 39

 

Meer interim-expertise van Kenhardt

Naast Change Management heeft Kenhardt ook Interim Managers op het terrein van:

Algemeen Management
Human Resource Management

 

Inschrijven als Interim-manager

Bent u geïnteresseerd om als Interim-manager via Kenhardt aan de slag te gaan? Wij komen graag in contact met zelfstandige senior Interim Managers met minimaal tien jaar werkervaring op het terrein van Algemeen Management, Change Management of Human Resource Management.

Om u op te nemen in onze interim-pool ontvangen wij graag uw cv en motivatie via: [email protected]

Send this to a friend