We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Doorslaggevend voor het succes van jouw organisatie 

Het maken van weloverwogen selectiebeslissingen is belangrijk voor het succes van jouw organisatie, zowel op persoonlijk, organisatorisch als financieel vlak. Door inzet van een assessment wordt maximaal rendement behaald uit het selectieproces. 

Uitdaging 

Hoe kunnen we de meest geschikte kandidaat voor onze organisatie selecteren, zonder de snelheid van ons selectieproces in gevaar te brengen, rekening houdend met onze specifieke organisatie- en functiekenmerken? Zelfs wanneer fysieke aanwezigheid niet mogelijk is? 

Onze oplossing 

Een selectie assessment biedt een maatwerkoplossing en levert beter presterende werknemers op, terwijl het tijd en kosten bespaart. Onze assessments kunnen zowel remote als op locatie worden uitgevoerd. Wij bieden flexibele opties, inclusief de mogelijkheid voor deelnemers om delen van het assessment thuis uit te voeren, wat de planning vereenvoudigt en de toegankelijkheid vergroot. We streven naar een efficiënt selectieproces en bieden assessments die passen bij de specifieke behoeften van onze klanten.  

Rendement 

Het selecteren van de juiste kandidaat kan een aanzienlijke impact hebben op het succes van de organisatie. Het verschil tussen een gemiddelde presteerder en een topper is significant. Lees hier meer over in ons artikel “Assessment als business case”, waarin de hoge return on investment van assessments wordt aangetoond. 

Maatwerk 

Onze assessments worden op maat gemaakt, beginnend met een grondige analyse van de vraagstelling, context en functie-eisen. Afhankelijk van de behoeften, het niveau en specificaties van de functie omvat het assessment praktijksimulaties, vragenlijsten, capaciteitentests, management games en interviews. We bieden flexibele opties, inclusief de mogelijkheid om het assessment volledig remote uit te voeren. 

Resultaat 

Een doeltreffend selectieproces met maximale opbrengst uit assessments en minimale kans op mismatches. Ieder rapport is voorzien van een advies ten aanzien van de mate van geschiktheid én vermeldt ontwikkelgerichte tips voor begeleiding en verdere ontwikkeling. Onze bevindingen vatten wij samen in een feitelijk, eerlijk en competentiegericht rapport. Onze adviezen zijn scherp en to-the-point. Wij conformeren ons aan de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen wat onder andere betekent dat er sprake is van inzage- en blokkeringsrecht voor deelnemers aan onze assessments. 

Ervaringen van deelnemers 

  • “Ik heb het assessment als een nuttige en leerzame middag ervaren. Ik voelde mij op mijn gemak, heb alles kunnen zeggen wat ik wilde vertellen, de simulaties waren erg leuk om te doen en de evaluatie was ook fijn. Ik voelde mij betrokken en ben erg blij met het eindresultaat.” 
  • “Pittige en uitdagende dag, maar zeer tevreden met het resultaat.” 
  • “Ik vond het erg knap hoe de feedback werd besproken. De uitkomst van het onderzoek heeft mij goed aan het denken gezet. De feedback in de rapportage was duidelijk en de tips waren erg bruikbaar. Het liefste zou ik elk jaar zo’n assessment willen afleggen.” 
  • “Ik wil mijn complimenten uitspreken voor de professionele wijze waarop het assessment is afgenomen en de prettige communicatie.” 
  • “Tijdens het remote assessment had ik het gevoel dat we ‘live’ met elkaar contact hadden.” 
  • “De consultant heeft een comfortabele en ondersteunende omgeving gecreëerd en mij op me gemak gesteld voor het assessment. De inzichten en begeleiding zijn gedurende het assessment ontzettend waardevol voor me geweest.” 

Meer informatie 

Hier vind je meer algemene- en achtergrondinformatie over onze assessments, of vraag direct een selectie assessment aan via ons online aanvraagformulier! 

 Wil je meer weten? Neem contact met ons op:
[email protected]
073 692 39 39

 

Send this to a friend