We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Voor de volgende carrièrestap 

Mensen staan voor belangrijke keuzes in hun loopbaan, of ze nu binnen hun huidige organisatie willen doorgroeien of elders nieuwe kansen willen verkennen. Een loopbaanassessment biedt waardevolle inzichten om deze beslissingen goed geïnformeerd te nemen. Bij ons staat het maximaliseren van menselijk potentieel centraal, met het oog op een duurzame groei van zowel het individu als de organisatie. Human Profit dus! 

Uitdaging

Hoe kan ik mijn medewerker helpen bij het nemen van een volgende stap in zijn of haar loopbaan? 

Onze oplossing

Een loopbaanassessment biedt heldere perspectieven voor zowel werkgever als werknemer. Soms ziet een medewerker door de bomen het bos niet meer (ik vind alles leuk), is er sprake van een duidelijk kruispunt (wil ik als professional verder ontwikkelen of tóch gaan leidinggeven?) of speelt er een zingevingsvraag (wil ik dit nu de rest van mijn leven doen?). Samen kijken wij naar kwaliteiten, motivatie, ambitie en interesses én naar aandachtspunten en energievreters. Onze assessments kunnen zowel remote als op locatie worden uitgevoerd. Wij bieden flexibele opties, inclusief de mogelijkheid voor deelnemers om delen van het assessment thuis uit te voeren, wat de planning vereenvoudigt en de toegankelijkheid vergroot. 

Maatwerk 

Het assessment is maatwerk. Samen met jou en de medewerker analyseren wij de vraagstelling en huidige context en bepalen we wat er nodig is. Vaak bestaat het assessment uit een combinatie van praktijksimulaties, interviews, vragenlijsten, management games en capaciteitentests. We bieden flexibele opties, inclusief de mogelijkheid om het assessment remote uit te voeren. 

Resultaat 

Een helder beeld van mogelijke loopbaanrichtingen en een objectieve basis voor toekomstige stappen in de loopbaan van jouw medewerker. Wij conformeren ons aan de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen wat onder andere betekent dat er sprake is van inzage- en blokkeringsrecht voor deelnemers aan onze assessments. 

Ervaringen van deelnemers 

  • “Het assessment was vooral een hele leuke ervaring. Soms verlies je jezelf wel eens uit het oog. Bij de vragenlijst en ook het assessment komt de persoon die jij bent en wat jij belangrijk vindt, weer aan de oppervlakte. Eigenlijk zou ieder eens in de zoveel tijd zo een assessment moeten doen. Ik ben blij dat ik mij op mijn gemak voelde, waardoor ik een goed beeld heb kunnen geven. De consultant was een hele fijne gesprekspartner. De feedback was correct en ik kon ook gelijk met de gegeven feedback uit te voeten. Juist ook omdat ik voelde die ruimte ook te krijgen.” 
  • “Deze ervaring heeft me enorm geholpen bij het maken van mijn carrièrekeuzes.” 
  • “Ik waardeer de professionele begeleiding en de ruimte voor eigen inbreng.” 
  • “Dit assessment heeft me nieuwe inzichten gegeven over mijn kwaliteiten en interesses.” 

Meer informatie

Hier vind je meer algemene- en achtergrondinformatie over onze assessments, of vraag direct een loopbaanassessment aan via ons online aanvraagformulier! 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op:
[email protected]
073 692 39 39

 

Send this to a friend