We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Assessment voor de next step!

Mensen maken carrière, binnen of buiten een organisatie, naar een nieuwe rol. Stappen die weloverwogen genomen moeten worden. Een Loopbaan Assessment helpt bij het nemen van de juiste beslissing. Human Profit dus!

Carrière

Carrièrestappen bieden mensen nieuwe mogelijkheden, maar gaan ook gepaard met risico. Het onderzoek naar een mogelijke volgende stap of het besluit om een nieuwe rol te aanvaarden, moet door een medewerker weloverwogen genomen worden. Anderzijds vraagt de organisatie zich af of de rol wel passend is. Hierin komt onze rol als assessment-expert goed tot uiting.

Loopbaan Assessment & Coaching

Met Loopbaan Assessment, soms gevolgd door Loopbaan Coaching, staan we klaar om uw organisatie én uw medewerker te helpen. Door het Loopbaan Assessment worden onderbouwde beslissingen genomen, human profit dus!

Inzicht

De eerste stap bij Loopbaan Assessment is het creëren van inzicht in iemands loopbaan, waarbij verleden, heden en toekomst de revue passeren aan de hand van vragen als: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik?

In het testprogramma wordt onderzocht waar kwaliteiten, competenties, affiniteiten en interesses liggen.

Vanuit de analyse, testen en simulaties wordt de blik gericht op de (nabije) toekomst. Welke volgende stap sluit het beste aan? En wat is nodig om deze te realiseren?

Het Loopbaan Assessment programma ontwerpen wij specifiek op basis van de behoeften en de ambitie van de deelnemer en de faciliteiten vanuit de organisatie.

Architect van eigen loopbaan

Vanuit de visie van zelfwerkzaamheid en zelfsturing is de deelnemer zoveel mogelijk architect van het Loopbaan Onderzoek en de vervolgstappen.

Het Loopbaanrapport en de adviezen zijn opbouwend van karakter en dermate concreet dat de organisatie en de deelnemer er direct mee aan de slag kan. Human profit dus!

Voor meer algemene en achtergrondinformatie over de assessments van Kenhardt. Klik hier of ga naar de pagina Assessment Algemeen.

 

Neem voor meer informatie nu contact op:
[email protected]

073 692 39 39