We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Assessment voor de next step!

Mensen maken carrière, binnen of buiten een organisatie naar een nieuwe rol. Stappen die weloverwogen genomen moeten worden. Een Loopbaan Assessment helpt bij het nemen van de juiste beslissing. Human Profit dus!

Carrière

Carrièrestappen bieden mensen nieuwe mogelijkheden, maar gaan ook gepaard met risico. Het onderzoek naar een mogelijke vervolgstap of het besluit om een nieuwe rol te aanvaarden, moet door een medewerker weloverwogen genomen worden. Anderzijds vraagt de organisatie zich af of de rol wel passend is. Hierin komt onze rol als assessmentexpert goed tot uiting.

Loopbaan Assessment & Coaching

Met een Loopbaan Assessment, soms gevolgd door Loopbaan Coaching, staan we klaar om uw organisatie én uw medewerker te helpen. Door het Loopbaan Assessment worden onderbouwde beslissingen genomen.

Inzicht

De eerste stap bij een Loopbaan Assessment is het creëren van inzicht in iemands loopbaan. Hierbij passeren verleden, heden en toekomst de revue aan de hand van vragen als: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik? In het testprogramma wordt onderzocht waar kwaliteiten, competenties, affiniteiten en interesses liggen. Vanuit de analyse, tests en simulaties wordt de blik gericht op de (nabije) toekomst. Welke volgende stap sluit het beste aan? En wat is nodig om deze te realiseren?

Het Loopbaan Assessment programma ontwerpen wij specifiek op basis van de behoeften, de ambitie van de deelnemer en de faciliteiten vanuit de organisatie.

Architect van eigen loopbaan

Vanuit de visie van zelfwerkzaamheid en zelfsturing is de deelnemer zoveel mogelijk architect van het Loopbaan Onderzoek en de vervolgstappen.

Het Loopbaanrapport en de adviezen zijn opbouwend van karakter en dermate concreet dat de organisatie en de deelnemer er direct mee aan de slag kunnen.

Klik hier voor meer algemene en achtergrondinformatie over de assessments van Kenhardt of ga naar de pagina Assessment Algemeen.

 

Neem voor meer informatie nu contact op:
[email protected]
073 692 39 39

Send this to a friend