We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Assessment voor de next step!

Mensen maken carrière, binnen of buiten de organisatie. Stappen die weloverwogen genomen moeten worden. Een Loopbaan Assessment helpt bij het nemen van de juiste beslissing. Human Profit dus!

Uitdaging

Hoe help ik een medewerker met het zetten van een volgende stap in zijn loopbaan? Wellicht zelfs buiten de organisatie?

De oplossing

Een loopbaanassessment geeft u en uw medewerker een helder perspectief op een mogelijke volgende stap. Soms ziet een medewerker door de bomen het bos niet meer (ik vind alles leuk), is er sprake van een duidelijk kruispunt (wil ik als professional verder ontwikkelen of tóch gaan leidinggeven?) of speelt er een zingevingsvraag (wil ik dit nu de rest van mijn leven doen?). Een loopbaanassessment biedt dan perspectief. Samen met de medewerker kijken wij naar kwaliteiten, motivatie, ambitie en interesses én naar aandachtspunten en energievreters.

Het assessment is maatwerk. Samen met u en uw medewerker analyseren wij de vraagstelling en huidige context. Vaak bestaat het assessment uit een combinatie van praktijksimulaties, vragenlijsten en capaciteitentests. Wij bepalen in overleg met u en de medewerker wat nodig is. Een deel van het assessment kan uw medewerker thuis doen, een deel doen we op locatie. Hierdoor kunnen deelnemers dit makkelijk inpassen in hun agenda en zijn wij snel en flexibel in de planning.

Onze bevindingen vatten wij samen in een feitelijk en eerlijk rapport. Onze adviezen zijn scherp en to-the-point. Wij conformeren ons aan de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen wat onder andere betekent dat er sprake is van inzage- en blokkeringsrecht voor deelnemers aan onze assessments.

Het resultaat

Een helder beeld van de ‘match’ met een of meer loopbaanrichtingen. Een objectief startpunt voor een te maken vervolgstap.

Ervaringen van deelnemers

  • “Hier heb ik echt iets aan! Fijn om op basis van goede input te kunnen sparren over mijn toekomst.”
  • “Professionele consultant, waarbij er voldoende ruimte is voor eigen inbreng.”
  • Het onderzoek heeft me echt geholpen om een keuze te maken in mijn carrière.”
  • “Prettig om op een andere manier zicht te krijgen op mijn kwaliteiten.”

Meer informatie

Klik hier voor meer algemene- en achtergrondinformatie over de assessments van Kenhardt of ga naar de pagina Assessments Algemeen.

Vraag hier een assessment aan of ga naar de pagina Aanvraagformulier Assessment.

Neem voor meer informatie nu contact met ons op:
[email protected]
073 692 39 39

 

Send this to a friend