We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

War for talent?

Het valt niet meer te ontkennen; het vinden van geschikte mensen is een grote uitdaging. Maar niet alleen het vinden -de recruitment- is een uitdaging. Het juiste selecteren is een nog grotere uitdaging.

We weten wat het verschil in performance is tussen een topper en een gemiddelde medewerker.

Afbeeldingsresultaat voor good people are great for business

De resultaten van het onderzoek van McKinsey hierboven
is sprekend. Maar ook in onze praktijk hebben we aantoonbare resultaten van een betere performance van organisaties door hoogwaardige selectie van mensen. Lees meer hierover in het artikel assessment als business case.

Selectie tools

Door de juiste selectietools in te zetten, kan de effectiviteit en efficiency van selectie sterk toenemen. Er is immers veel onderzoek gedaan naar de zin van selectie-instrumenten en de kosten daarvan. Wat voegt waarde toe en wat zijn de kosten die daar tegenover staan? Wat is voor onze organisatie het beste?

Pre assessment, online assessment, gaming, full assessment

In een rap tempo worden er nieuwe tools ontwikkeld. Veel HR-afdelingen kunnen door de bomen het bos niet meer zien. Laat staan dat uit het aanbod de juiste keuze gemaakt kan worden. In een markt waar druk op staat wordt al snel voor een makkelijke en fancy oplossing gekozen. Maar of dat de beste oplossing is? Vanuit de expertise van Kenhardt helpen we u bij deze keuze. Dan ziet u door de bomen het bos!

Logische volgorde

Vaak wordt Kenhardt gevraagd om te kijken naar de kwaliteit van de bestaande werving en selectie. Door er vanuit het perspectief van de potentiële kandidaat naar te kijken (customer experience) en de logica en doorlooptijd te analyseren (processen), komen we vaak al tot verbeteringen. Als we dan ook nog eens kijken naar voorspellende waarde (predictieve validiteit) van de verschillende activiteiten en tools, dan maken we een grote slag vooruit. Dan is vernieuwing en verbetering snel bereikt.

Professionals maken het verschil

Maar een goed proces met hoogwaardige tools is niet voldoende. Het blijft voor een deel mensenwerk. Wie is betrokken bij de uitvoering van werving & selectie? Directie, recruiters, HR-manager, lijnmanagement? Alle betrokkenen moeten goed op de hoogte zijn van het beleid en daarnaast kundig zijn in de uitvoering van hun rol. Kenhardt zorgt dat alle betrokkenen geïnformeerd en getraind zijn voor de uitvoering. Dat is Human Profit!

 

Neem voor meer informatie nu contact op:

[email protected]

073 692 39 39

Send this to a friend