We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

War for talent?

Het valt niet te ontkennen; het vinden van geschikte mensen is een grote uitdaging. Maar niet alleen het vinden -recruitment- is een uitdaging maar ook het selecteren. Hoe kan W&S worden verbeterd?

 

Afbeeldingsresultaat voor good people are great for business

 

Iedereen is opzoek naar de beste mensen. Dat is logisch gezien het verschil in performance tussen een topper en een gemiddelde medewerker. De resultaten van het onderzoek van McKinsey zijn sprekend. De productiviteit van operationele medewerkers neemt met 40% toe. Voor management posities 49% en voor sales zelfs 67%.

Kenhardt heeft eveneens aantoonbare resultaten van een betere performance door hoogwaardige werving & selectie. Lees meer hierover in het artikel assessment als business case.

Werving & Selectie tools

Door de juiste W&S tools in te zetten, kan de effectiviteit en efficiency van het hele proces sterk toenemen. Op terrein van selectie instrumenten is veel onderzoek gedaan naar de toegevoegde waarden van selectie activiteiten in relatie  de kosten. Wat voegt waarde toe en wat zijn de kosten? Wat is zinvol en wat minder of niet. Wat is voor de organisatie het beste?

Pre assessment, online assessment, gaming, full assessment

In een rap tempo worden er nieuwe tools ontwikkeld. Veel HR-afdelingen kunnen door de bomen het bos niet meer zien. Laat staan dat uit het aanbod de juiste keuze gemaakt kan worden. HR en recruitment staat onder druk waardoor al snel voor een makkelijke en fancy aanbieding wordt gekozen. Maar of dat de beste oplossing is? Vanuit de expertise van Kenhardt helpen we u bij deze keuze. Dan ziet u door de bomen het bos!

Candidate experience, operational excellence en predictieve validiteit

Vaak wordt Kenhardt gevraagd om het hele proces van werving en selectie te analyseren en te verbeteren. Door vanuit het perspectief van de potentiële kandidaat er naar te kijken (customer experience) en de logica en doorlooptijd van processen te analyseren (operational excellence), komen we vaak al tot verbeteringen. Als we dan ook nog eens kijken naar voorspellende waarde (predictieve validiteit) van de verschillende activiteiten en tools, dan maken we een grote slag vooruit. Dan is vernieuwing en verbetering snel bereikt.

Professionals maken het verschil

Maar een goed proces met hoogwaardige tools is niet voldoende. Het blijft voor een deel mensenwerk. Wie is betrokken bij de uitvoering van werving & selectie? Directie, recruiters, HR-manager, lijnmanagement? Alle betrokkenen moeten goed op de hoogte zijn van het beleid en daarnaast kundig zijn in de uitvoering van hun rol. Kenhardt zorgt dat alle betrokkenen geïnformeerd en getraind zijn voor de uitvoering. Het resultaat: Human Profit!

 

Neem voor meer informatie nu contact op:

[email protected]

073 692 39 39

Send this to a friend