Wij zoeken een Int. Supply Chain Planner voor TASC
073 - 692 39 39 [email protected]

Executive Assessment voor de top

CEO, CFO, COO, CTO, Directeur, Raad van Bestuur, enz. Allemaal cruciale functies met een hoog afbreukrisico. Zowel voor de organisatie als de kandidaat in kwestie. Dat vraagt om een zeer gedegen en hoogwaardige aanpak. Daar staat Kenhardt voor. Een Executive Assessment wordt dan ook uitgevoerd door een zeer ervaren team met als lead een senior assessmentpsycholoog met meer dan tien jaar ervaring op executive niveau. De uitvoering van het onderzoek vindt bij voorkeur plaats op het kantoor van Kenhardt in Vught. Deze inspirerende en rustgevende locatie beschikt over de juiste faciliteiten om als kandidaat optimaal te presteren.

Intake

Voorafgaand aan het onderzoek vindt een uitgebreide intake plaats en wordt schriftelijke informatie opgevraagd. Deze informatie vormt het fundament van het onderzoek. Op basis van de verkregen mondelinge en schriftelijke informatie wordt een assessmentprogramma op maat ontwikkeld. Daarnaast stemmen we in dit gesprek de manier waarop we rapporteren af en maken we duidelijk wat u van ons mag verwachten.

Uitnodiging

Wij nemen contact met de kandidaat op om de datum van het onderzoek af te stemmen. De kandidaat wordt zowel mondeling als schriftelijk uitvoerig geïnformeerd over het onderzoek en de wijze waarop dat plaatsvindt. Bij de uitnodiging ontvangt de kandidaat tevens een link naar een aantal vragenlijsten die voorafgaand aan het assessmentonderzoek thuis online ingevuld kunnen worden.

Programma

Het programma bestaat uit diverse onderdelen en wordt op basis van de intake ingericht. Het executive assessment bestaat vaak uit de volgende onderdelen:

  • Persoonlijkheidsvragenlijst
  • Motivatievragenlijst
  • Capaciteitentests
  • Diepte-interview
  • Simulaties (rollenspelen, multimedia-simulaties, enz.)
  • Persoonlijke iPad opname-analyse
  • Business interview
  • Eindgesprek (wrap up)

De kandidaat wordt op de dag namens de opdrachtgever verwelkomt en het hele programma wordt vooraf nogmaals uitgelegd, zodat de kandidaat goed op de hoogte is. Bij aanvang wordt ook de persoonlijke situatie van de kandidaat besproken. Naast de uitvoering door de senior assessmentpsycholoog worden in het programma enkel ervaren assessoren en gespecialiseerde acteurs ingezet. De kandidaat heeft de beschikking over een rustige eigen werkkamer, waarin alle activiteiten plaatsvinden. Tussen de middag wordt een lunch aangeboden. Aan het einde van de dag worden de eerste globale resultaten met de kandidaat besproken en afspraken gemaakt over het vervolg.

Rapportage

Het eindresultaat van het onderzoek is een gedegen en heldere rapportage, toegesneden op de wensen van de opdrachtgever, zoals tijdens de intake besproken. We werken met korte doorlooptijden. De rapportage is dan ook binnen vier werkdagen klaar en wordt in eerste instantie aan de kandidaat voorgelegd. Na diens toestemming (i.v.m. de NIP-code) wordt de rapportage aan u als opdrachtgever verstrekt.

Nabespreking

De rapportage geeft een helder en objectief beeld van de kandidaat en afhankelijk van de afspraken wordt er een geschiktheidsoordeel gegeven, relevante competenties beoordeeld en terreinen en mogelijkheden van ontwikkeling beschreven. Om te zorgen dat de rapportage op een juiste wijze wordt geïnterpreteerd en toegepast, bespreken we de resultaten graag in een persoonlijk gesprek.

klik hier voor meer algemene- en achtergrondinformatie over de assessments van Kenhardt of ga naar de pagina Assessment Algemeen.

 

Neem voor meer informatie nu contact op:
[email protected]
073 692 39 39

Send this to a friend