We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Hoogwaardig assessment voor topfuncties 

We bieden eersteklas executive assessments aan voor cruciale functies zoals CEO, CFO, COO, CTO, directeuren en raden van bestuur. Dit assessment wordt uitgevoerd door een ervaren team onder leiding van een senior assessmentconsultant met meer dan tien jaar ervaring op executive niveau. De uitvoering vindt plaats op ons inspirerende kantoor in Vught, waar optimale prestaties worden bevorderd. 

Uitdaging 

Hoe ga je om met de uitdagingen die selecteren van de juiste persoon voor topfuncties met zich meebrengt? Het identificeren van leiderschapspotentieel, het evalueren van strategisch denken en het voorspellen van succes op executive niveau vereisen een nauwkeurige aanpak. 

Onze oplossing 

Met een diepgaand begrip van de eisen van leiderschap in de organisatie, ontwikkelen we een assessmentprogramma dat gericht is op het identificeren van de juiste kandidaten voor jouw topfuncties. 

Maatwerk 

Elk Executive Assessment wordt zorgvuldig afgestemd op de specifieke behoeften van de organisatie en de eisen van de functie. Van het selecteren van relevante tests en simulaties tot het bepalen van de optimale evaluatiemethoden, we streven naar volledig maatwerk om ervoor te zorgen dat het assessment nauwkeurig de vereiste competenties en eigenschappen meet. 

 1. Intake
  Een uitgebreide intake vormt het fundament van het onderzoek. Op basis van de verkregen mondelinge en schriftelijke informatie wordt een assessmentprogramma op maat ontwikkeld.  
 2. Uitnodiging
  De kandidaat wordt uitvoerig geïnformeerd over het onderzoek, de datum wordt afgestemd en ontvangt een link naar online vragenlijsten die vooraf ingevuld kunnen worden. 
 3. Programma
  Het assessment omvat verschillende onderdelen, afgestemd in de intake, zoals persoonlijkheids- en motivatievragenlijsten, capaciteitentests, een diepte-interview, simulaties en een business interview. 
 4. Uitvoering
  Het programma wordt toegelicht aan de kandidaat, die beschikt over een eigen werkkamer. Ervaren consultants, assessoren en assessmentacteurs worden ingezet om de dag soepel te laten verlopen. Tussen de middag wordt een lunch aangeboden. Aan het einde van de dag worden de eerste globale resultaten met de kandidaat besproken en afspraken gemaakt over het vervolg. 
 5. Rapportage
  Binnen vier werkdagen ontvang je een gedegen rapportage, toegesneden op de wensen zoals in de intake besproken, waarin relevante competenties, geschiktheidsoordelen en ontwikkelmogelijkheden worden beschreven. De rapportage wordt in eerste instantie aan de kandidaat voorgelegd. Na diens toestemming (i.v.m. de NIP-code) wordt de rapportage aan de opdrachtgever verstrekt. 
 6. Nabespreking
  De resultaten worden persoonlijk besproken om ervoor te zorgen dat de rapportage op de juiste wijze wordt geïnterpreteerd en toegepast. 

Resultaat 

De adviezen zijn scherp en to-the-point. Wij conformeren ons aan de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen. 

 • Hoogwaardige en objectieve evaluatie voor topfuncties; 
 • Gedegen rapportage met snelle doorlooptijden; 
 • Persoonlijke bespreking van resultaten voor optimale interpretatie. 

Meer informatie

Hier vind je meer algemene- en achtergrondinformatie over onze assessments, of vraag direct een executive assessment aan via ons online aanvraagformulier!

Wil je meer weten? Neem contact met ons op: 
[email protected]
073 692 39 39

Send this to a friend