We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Algemeen Management

De interim-manager van Kenhardt staat voor u klaar!

Leidinggeven aan een organisatie in verandering is de essentie van de opdracht voor een interim-manager op een managementpositie. Van de top van een organisatie wordt richting en leiderschap verwacht. Zeker in een periode van grote veranderingen. Een interim-manager van Kenhardt kan de rol van CEO, Directeur of Manager voor u vervullen.

Kenhardt beschikt over een groot netwerk van zelfstandige senior interim-managers. Daarnaast werken wij samen met gespecialiseerde interim-managementbureaus. Hierdoor kunnen wij u snel en hoogwaardig helpen met senior interim-management. Wij gaan direct voor u aan de slag wanneer u contact met ons opneemt. Wij weten uit ervaring dat snelheid en adequaat handelen cruciale voorwaarden voor succes zijn. Binnen drie tot vijf dagen, of soms sneller, stellen wij geschikte kandidaten voor. Wij staan voor u klaar!

Een interim-manager komt nooit alleen!

Voor Kenhardt is interim-management meer dan het plaatsen van een succesvolle kandidaat. Wij doen er alles aan om voor u de opdracht tot een succes te maken. Naast schaduwmanagement kunnen er, indien nodig en gewenst, andere experts van Kenhardt bij betrokken worden. Natuurlijk verzorgen wij de juridische- en financiële aspecten van de opdracht tot in de puntjes. Wij zijn pas tevreden als uw organisatie, na uitvoering van de opdracht, succesvol doorgaat zonder onze interim-manager. Wij staan voor resultaat, zijn opdrachtverantwoordelijk en aanspreekbaar, het gaat immers om het succes van uw bedrijf. Een resultaatgerichte interim-manager van Kenhardt komt dus nooit alleen!

Contact

Neem voor meer informatie nu contact op:
[email protected]
073 692 39 39

 

Meer interim-expertise van Kenhardt

Naast Algemeen Management heeft Kenhardt ook Interim-managers op het terrein van:

Change Management

Human Resource Management

 

Inschrijven als Interim-manager

Bent u geïnteresseerd om als Interim-manager via Kenhardt aan de slag te gaan? Wij komen graag in contact met zelfstandige senior Interim-managers met minimaal tien jaar werkervaring op het terrein van Algemeen Management, Change Management of Human Resource Management.

Om u op te nemen in onze interim-pool ontvangen wij graag uw cv en motivatie via: [email protected]

Send this to a friend