We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Zelfsturende professionals; het succes van uw organisatie

Professionele organisaties leggen steeds meer verantwoordelijkheid bij individuele professionals en teams. Zelfsturing en zelfsturende teams zijn veel gehoorde termen. Maar wat is dat precies en hoe geef je dat succesvol vorm in de praktijk? Dat is geen standaard oplossing, maar maatwerk.

Zelfsturende professionals

Een professional vraagt ruimte, heldere doelen, faciliteiten, ondersteuning, professionele collega’s en een cultuur waarin het mogelijk is om persoonlijke- en organisatiedoelen in samenhang te realiseren. Dat stelt tegelijkertijd ook eisen aan de professional, die bereid moet zijn zich te ontwikkelen in samenhang met de organisatie om wederzijds succes te realiseren. Dat vraagt om verantwoordelijkheid krijgen én nemen en stelt eisen aan professional en organisatie.

Zelfsturende teams

Wat heeft een team nodig om, deels of volledig, zelfsturend te kunnen werken? Dat vraagt ruimte, heldere doelen, kaders, faciliteiten, ondersteuning, professionele collega’s en een cultuur waarin het mogelijk is om persoonlijke-, team- en organisatiedoelen in samenhang te realiseren. De samenstelling van het team en de samenwerking zijn cruciaal. Teams formeren op basis van assessment en teamcoaching levert een belangrijke bijdrage aan het succes  van uw organisatie

Tools en coaches voor professionals

Kenhardt heeft de tools en de consultants in huis om professionals en teams beter te laten functioneren. Dat begint al bij het ontwikkelen van het concept van zelfsturing en de organisatie waarin professionals tot hun recht kunnen komen. Maar ook door assessments voor de leden en het laten begeleiden van het team door een coach, waardoor individuen en teams beter functioneren.

Ervaren trainers en coaches

De senior trainers en coaches van Kenhardt hebben ruime ervaring met het ontwikkelen van professionals en het samenstellen van teams.

Onze aanpak kenmerkt zich door een scherp oog voor uw doelen, belangen en context. Daarnaast geloven wij sterk in co-makership. Daarom evalueren wij regelmatig met alle betrokkenen.

 

Neem voor meer informatie nu contact met ons op:

[email protected]

073 692 39 39

Send this to a friend