We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Efficiënte online assessment oplossingen

We bieden moderne assessmentoplossingen die jouw selectieproces verbeteren en tegelijkertijd kosten besparen. Door gebruik te maken van geavanceerde online toepassingen en instrumenten, leveren we snelle en effectieve resultaten die voldoen aan jouw behoeften. 

Uitdaging 

Hoe kan ik tot betere beslissingen komen in mijn selectie en tegelijk de kosten zo laag mogelijk houden? 

Onze oplossing 

Onze verkorte online assessmentoplossingen bieden een effectieve manier om kandidaten te evalueren zonder de uitgebreide kosten van een volledig assessment. Deze modulaire en online beschikbare tools als tests en vragenlijsten stellen ons in staat om maatwerkprogramma’s samen te stellen die passen bij jouw specifieke behoefte. Denk bijvoorbeeld aan een voorselectie van grote aantallen kandidaten, waar online capaciteiten- en/of persoonlijkheidstests kunnen worden ingezet. 

Maatwerk 

In grote lijnen kennen we drie verkorte online assessment oplossingen: 

 1. Verkort assessment: kandidaten ontvangen namens de opdrachtgever een link naar het assessment, waarvan we de inhoud vooraf in overleg bepalen, met een korte telefonische toelichting. Er wordt een automatisch rapport gegenereerd. De resultaten worden gedeeld met kandidaat en opdrachtgever. 
 2. Verkort assessment + interview: inclusief een uitgebreid video-interview. Rapportage omvat testresultaten en bevindingen van onze consultant. 
 3. Eigen beheer: we bieden de mogelijkheid van een licentie op een eigen assessment platform. Ideaal voor zelfgebruik waarbij jij de controle behoudt over het selectieproces. Meer informatie hierover vind je hier. 

Resultaat 

 • Objectieve besluitvorming in uw selectieproces; 
 • Competentie gericht; 
 • Diverse testen en vragenlijsten; 
 • Kostenbesparend en efficiënt; 
 • Mogelijkheid tot internationale uitvoering: in meerdere talen beschikbaar, naast Nederlands en Engels. 

Ervaringen van deelnemers 

 • “Ik wil mijn complimenten uitspreken voor de professionele wijze waarop het assessment is afgenomen en de prettige communicatie.” 
 • “Tijdens het remote assessment had ik het gevoel dat we ‘live’ met elkaar contact hadden.” 
 • “Dit assessment heeft me nieuwe inzichten gegeven over mijn kwaliteiten en interesses.” 
 • “Het assessment was een fijn gesprek om mijn ontwikkelpunten te achterhalen en te kijken hoe ik mezelf kan versterken in mijn functie.” 

Meer informatie 

Hier vind je meer algemene- en achtergrondinformatie over onze assessments, of vraag direct een verkort assessment aan per mail! 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op:
[email protected]
073 692 39 39

 

Send this to a friend