We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Identificeren, ontwikkelen en beter benutten van (verborgen) talent 

Identificeren, ontwikkelen en beter benutten van (verborgen) talent. Wat is het potentieel van mensen binnen uw organisatie? Welke nieuwe uitdaging kunt u hen bieden? En wat is nodig voor hun ontwikkeling of volgende carrièrestap?

Uitdaging 

Hoe kunnen we op een gerichte en effectieve manier talent binnen onze organisatie ontwikkelen? 

 

Onze oplossing 

Ons ontwikkel assessment biedt een objectieve start voor talentontwikkeling, waardoor medewerkers gericht kunnen groeien en ontwikkelen. Dit assessment versnelt het ontwikkelproces en vergroot de kans op een succesvolle aanpak aanzienlijk. Onze assessments kunnen zowel remote als op locatie worden uitgevoerd. Wij bieden flexibele opties, inclusief de mogelijkheid voor deelnemers om delen van het assessment thuis uit te voeren, wat de planning vereenvoudigt en de toegankelijkheid vergroot. 

Maatwerk 

Ons assessment begint met een grondige analyse van de vraagstelling, context en functie-analyse. Het omvat interviews, vragenlijsten, capaciteitentests en praktijksimulaties, mogelijk aangevuld met video-opnames voor gerichte feedback en ontwikkeling. We bieden flexibele opties, inclusief de mogelijkheid om het assessment remote uit te voeren. 

Resultaat 

Onze bevindingen worden samengevat in een feitelijk, eerlijk en competentiegericht rapport. Dit biedt een scherp beeld van kwaliteiten, ontwikkelpunten en een helder advies over de in te zetten ontwikkelactiviteiten. Het assessment dient als startpunt voor het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP). Wij conformeren ons aan de richtlijnen van het Nederlands Instituut van Psychologen wat onder andere betekent dat er sprake is van inzage- en blokkeringsrecht voor deelnemers aan onze assessments. 

Ervaringen van deelnemers 

  • “Het assessment was een fijn gesprek om mijn ontwikkelpunten te achterhalen en te kijken hoe ik mezelf kan versterken in mijn functie.” 
  • “Ik vind de resultaten herkenbaar en daarmee ook een prima kapstok om aan een aantal vaardigheden te werken en mijn persoonlijke ontwikkelplan gericht in te zetten.” 
  • “Een mooie dag gehad en een prettige ervaring. Voorzien van mooie feedback.” 
  • “Ik heb mij geen moment niet op mijn gemak gevoeld, het was open en integer. Dankjewel voor de leuke ervaring, waar ik weer verder op kan bouwen.” 
  • “Ik vind de resultaten herkenbaar en daarmee ook een prima kapstok om aan een aantal vaardigheden te werken en deskundigheidsbevordering gericht in te zetten.” 

Meer informatie 

Hier vind je meer algemene- en achtergrondinformatie over onze assessments, of vraag direct een ontwikkel assessment aan via ons online aanvraagformulier! 

Wil je meer weten? Neem contact met ons op: 
[email protected]
073 692 39 39

 

Send this to a friend