We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Ontwikkel Assessment: de start van ontwikkeling

Organisaties besteden veel geld aan opleiding, training en coaching. Toch laat het rendement vaak te wensen over.

Kenhardt is van mening dat voorafgaand aan elke ontwikkelingsactiviteit zorgvuldig moet worden gekeken of het programma aansluit bij de capaciteiten, persoonlijkheid en ambities van de medewerker. Zo kan op voorhand een duidelijke inschatting worden gemaakt of de investering in een bepaalde ontwikkeling wel zinvol is.

Door het inzetten van een Ontwikkel Assessment worden persoonlijke ontwikkel punten en leerbehoeften in kaart gebracht. Kan er beter worden aangesloten op het bestaande aanbod binnen een organisatie of een maatwerk programma ontwikkelt worden.

Rendement op ontwikkeling

Hierdoor stijgt het rendement van opleiding, training en coaching aanzienlijk, voor zowel de organisatie als de medewerker!

Doel van het Ontwikkel Assessment is het identificeren, ontwikkelen en beter benutten van (verborgen) talent. Wat is het potentieel? Welke nieuwe uitdaging kunt u hen bieden? Hoe kunt u ze ontwikkelen? Wat is nodig voor een volgende stap?

Concrete ontwikkelpunten

Wij onderzoeken welke kwaliteiten een kandidaat in huis heeft, waar ontwikkelpunten liggen, in hoeverre deze ontwikkelbaar zijn en hoe deze ontwikkeld kunnen worden. Het advies heeft een opbouwend karakter en biedt concrete aanknopingspunten voor het opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan en toekomstige coaching en begeleiding.

Klik hier voor meer algemene en achtergrondinformatie over de assessments van Kenhardt of ga naar de pagina Assessments Algemeen.

 

Neem voor meer informatie nu contact op:
[email protected]

073 692 39 39

Send this to a friend