We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Medewerkers ondersteunen naar meer succes en (veer)kracht

Organisaties en medewerkers hebben te maken met continue veranderingen. Het is uitdagend om daarbij keer op keer succesvol te zijn en blijven. Hoe zorgt u ervoor dat high potentials en talenten vitaal en verbonden blijven, om te voorkomen dat ze zichzelf voorbij lopen of zelfs uw organisatie verlaten? Hoe zorgt u ervoor dat uw ‘gewoon goede’ medewerkers wendbaar, gemotiveerd en bevlogen blijven? En hoe krijgt u de low performers en medewerkers @risk weer vitaal en productief? En last but not least: hoe verbindt u de medewerkers die pas een aantal jaren in dienst zijn en in deze aantrekkende markt alweer de blik naar buiten aan het richten zijn? Allemaal uitdagingen die geen eenduidige oplossing kennen.

Zelfinzicht en verbinding

Wat wél eenduidig is, is dat medewerkers vanuit meer zelfinzicht en verbinding met hun (ontwikkel)behoefte in staat zijn om krachtig, gemotiveerd en zelfsturend hun ontwikkeling vorm te (blijven) geven. En dat zodanig dat deze ontwikkeling steeds weer aansluit bij hetgeen de organisatie verlangt én in lijn is met hun individuele drijfveren.

ZKM: korte en grondige high impact begeleiding

Om blijvend effect te realiseren in de ontwikkeling van medewerkers werken wetenschappelijk onderbouwde methoden die repeterend meten en ontwikkelen stimuleren. ZKM (Zelfkennismethode) is een van de weinige wetenschappelijk onderbouwde coachingsmethode.

Maatwerkaandacht voor het individu, en het gestructureerd begeleiden in zelfinzicht én (ontwikkel)actie blijken een enorme invloed te hebben op het succes en rendement van de medewerker.

Begeleiding vanuit de onderbouwde ZKM en de daarop geïnspireerde schaalbare aanpakken leveren dit fundament. Kort en grondig, met impact. En waar het nog korter kan, doen we dat. De effectiviteit van de ZKM is zowel in de praktijk als wetenschappelijk veelvuldig aangetoond.

Bevlogen en krachtige medewerkers als resultaat

  • Nieuwe inzichten en perspectief: door de gestructureerde dialoog met de gecertificeerde ZKM-begeleider, met uw eigen verhaal en (onbewuste) gevoelens als basis, ontstaan nieuwe inzichten in uw patronen en drijfveren, die leiden tot nieuw perspectief;
  • Gemotiveerde ontwikkeling: omdat vanuit zelfinzicht, kracht en nieuw perspectief een verandering op gang komt die aansluit bij uw eigen drijfveren en talenten;
  • Wezenlijke en blijvende verandering: behalve het ‘oplossingsgerichte antwoord’ ontstaat ook een meer diepgaande verandering, waardoor het resultaat langdurig verankert;
  • Betere resultaten en werkplezier: de toename van (zelf)vertrouwen, flexibiliteit, veranderingsbereidheid en zelfsturend vermogen leiden tot betere resultaten en plezier in het werk.

 

Neem voor meer informatie nu contact op:
[email protected]
073 692 39 39

Send this to a friend