We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Grote groei in 2021 en begin 2022

Klinkende cijfers

2021 is voor Kenhardt & FunktieMediair een zeer mooi jaar geworden met klinkende cijfers. De geconsolideerde omzet is met bijna 30% gestegen ten opzichte van 2020. Wat hadden gehoopt dat de omzet door zou blijven groeien. Maar de eerste helft van 2022 heeft ons verrast met een nog betere resultaten, namelijk een groei van 39%.

Daarnaast zien we de instroom van nieuwe klanten die veelal door ‘mond tot mond reclame’ de weg naar Kenhardt & FunktieMediair hebben gevonden. Binnen 1,5 jaar hebben we meer dan 40 nieuwe klanten mogen begroeten. Daar worden we blij van!

Waar zit de groei?

De toename in groei is op alle diensten terug te vinden. Opvallend is de groei op bij Assessment Klanten-Portals. Daarmee kunnen klanten zelf testen en vragenlijsten afnemen voor selectie, ontwikkeling en loopbaan van medewerkers? We bieden klanten de mogelijkheid van een eigen Assessment Klanten-Portal. Hoogwaardig, klantvriendelijk en voordelig.

Op terrein van Leadership Development maken we de grootste stappen. Al meer dan 25 jaar ontwikkelen we en voeren we Leiderschapsprogramma’s uit. Altijd maatwerk en in co-creatie met de opdrachtgever. Het unieke is dat we werken met ‘realisatie opdrachten’ die door de deelnemers worden bedacht vanuit de strategie en uitdagingen van de opdrachtgever. Opdrachten die voor de organisatie directe resultaat opleveren en waarin de deelnemers succesvol leiderschap moeten tonen. Leren en direct resultaat voor de organisatie gaan hier hand in hand. De huidige opdrachten worden groter en bij een aantal klanten zijn we begonnen met nieuwe projecten. We verwachten dat deze dienstverlening sterk gaat groeien.

Uitdagingen?

We zijn ambitieus en willen het potentieel van Kenhardt & FunktieMediair benutten. Tot nu toe hebben we de groei goed kunnen realiseren. We hebben dan ook een fantastisch Office Management en Delivery Management. Met een groep van ruim 50 consultants kunnen we veel vragen hoogwaardig beantwoorden. We zijn continue opzoek naar talent die zich als associate aansluiten. Er zijn een flink aantal nieuwe contracten gesloten. De ICT is goed op orde en remote werken is de standaard. Niet onbelangrijk, we zijn financieel kern gezond. Dat geef vertrouwen voor de toekomst.

De uitdaging zit in het vinden van nieuwe Partners die zich verbinden aan de organisatie en uiteindelijk aandeelhouder worden. We streven naar 7 partners en hebben hiervoor een traject voor Potentiele Partners ontwikkelt. Interesse? Laat het weten.

De ambitie om nóg beter te worden

De grote inzet van alle medewerkers en de doorgevoerde veranderingen (o.a. digitalisering) hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan dit resultaat. We zijn blij met dit succes en de klanten waarvoor we werken! De groei zet door! We hebben de ambitie om nóg beter te worden en te groeien in omzet en kwaliteit.

Send this to a friend