We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Moderne hoogwaardige oplossing

 In een rap tempo hebben internet en de internettoepassingen zijn intreden gedaan op het terrein van assesments. Van meet af aan heeft Kenhardt de vernieuwende (online) assessment oplossingen omarmt en aangeboden aan klanten. Vernieuwing zit, naast kwaliteit, in onze genen.

Natuurlijk zijn we van mening dat een full live assessment de hoogste voorspellende waarden heeft. Maar dat is niet altijd de beste oplossing; te duur, te uitgebreid of praktisch niet haalbaar, omdat kandidaten elders in de wereld zijn.

Online van A tot en met Z

Kenhardt kan van A tot en met Z alles voor u uitvoeren. Kandidaten maken dan geselecteerde tests en vragenlijsten online. We beschikkende over mogelijkheden met meerdere talen, naast natuurlijk Nederlands en Engels. Er wordt een automatisch rapport gegenereerd. We koppelen daar eventueel een (Skype) interview aan en een persoonlijke terugkoppelen van de resultaten.

Uw behoeften staat centraal

Indien gewenst kunnen we een Online Assessment uitbreiden met een persoonlijk diepte-interview. Onze assessment tools zijn volledig geautomatiseerd en online beschikbaar. Bovendien zijn zij modulair van opbouw. Dit maakt het mogelijk een Online Assessment of online testprogramma op maat samen te stellen. Het gaat immers om uw behoeften.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan de pre-screening van grote aantallen kandidaten door de inzet van een online capaciteitentest en/of persoonlijkheidstest.

Internationaal

Steeds vaker helpen we klanten met Online Assessment voor kandidaten die elders in de wereld verblijven en niet voor een assessment naar Nederland kunnen komen. We voeren deze Online Assessments snel en hoogwaardig uit.

In grote lijnen kennen we 3 soorten Online Assessments:

1. Online Assessment

Kandidaten ontvangen via Kenhardt uit naam van de opdrachtgever een link met uitleg over het Online Assessment. De inhoud van het assessment is vooraf bepaald. Kenhardt begeleidt de kandidaten op afstand. De resultaten worden gedeeld met kandidaat en opdrachtgever.

2. Online Assessment Plus

Ook hier wordt de kandidaat begeleid in het Online Assessment door Kenhardt en worden aanvullend de testresulaten met de kandidaat besproken in een live of Skype interview.

3. Maatwerk Online Assessment

Voor organisaties die standaard voor de online oplossing van Kenhardt kiezen, ontwerpen we een tailor made Online Assessment met een op de opdrachtgevers afgestemd proces.

Tooling in eigen beheer

Bent u opzoek naar online assessment tooling die u zelf wilt gebruiken? Dan bent u bij Kenhardt op het juiste adres. Lees hierover meer bij online assessment tooling.

 

Neem voor meer informatie nu contact op:

[email protected]

073 692 39 39