We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Moderne hoogwaardige oplossing

In een rap tempo hebben internet en internettoepassingen hun intrede gedaan op het terrein van assessments. Van meet af aan heeft Kenhardt de vernieuwende (online) assessmentoplossingen omarmt en aangeboden aan klanten. Vernieuwing zit, naast kwaliteit, in onze genen.

Natuurlijk zijn we van mening dat een full assessment de hoogste voorspellende waarden heeft. Maar dat is niet altijd de beste oplossing; te duur, te uitgebreid of praktisch niet haalbaar, omdat kandidaten elders in de wereld zijn.

Online van A tot en met Z

Kenhardt kan van A tot en met Z alles voor u uitvoeren. Kandidaten maken dan geselecteerde tests en vragenlijsten online. We beschikkende over mogelijkheden met meerdere talen, naast natuurlijk Nederlands en Engels. Er wordt een automatisch rapport gegenereerd. We koppelen daar eventueel een (Skype) interview aan en een persoonlijke terugkoppeling van de resultaten.

Uw behoeften staan centraal

Indien gewenst kunnen we een Online Assessment uitbreiden met een persoonlijk diepte-interview. Onze assessmenttools zijn volledig geautomatiseerd en online beschikbaar. Bovendien zijn ze modulair van opbouw. Dit maakt het mogelijk een Online Assessment of online testprogramma op maat samen te stellen. Uw behoeften staan centraal.

Denk hierbij aan de pre-screening van grote aantallen kandidaten door de inzet van een online capaciteitentest en/of persoonlijkheidstest.

Internationaal

Steeds vaker helpen we klanten met Online Assessments voor kandidaten die elders in de wereld verblijven en niet voor een assessment naar Nederland kunnen komen. We voeren deze Online Assessments snel en hoogwaardig uit.

In grote lijnen kennen we vier Online Assessment oplossingen:

1. Online Assessment

Kandidaten ontvangen namens u een link met uitleg over het Online Assessment. De inhoud van het assessment is vooraf bepaald. Kenhardt begeleidt de kandidaten op afstand. De resultaten worden gedeeld met kandidaat en opdrachtgever.

2. Online Assessment Plus

Bij het Online Assessment Plus voeren we dezelfde activiteiten uit als bij het Online Assessment. Daarbovenop een uitgebreid (Skype) diepte interview en naast de testresultaten een korte rapportage over de kandidaat.

3. Online Assessment Maatwerk

Voor organisaties die standaard voor een online oplossing kiezen, ontwerpen we een tailormade Online Assessment met een proces en een inhoud afgestemd op de behoeften van de opdrachtgever.

4. Tooling in eigen beheer

Bent u op zoek naar Online Assessment tooling die u zelf wilt gebruiken? Dan bent u bij Kenhardt op het juiste adres. Lees hierover meer bij Online Assessment tooling.

 

Neem voor meer informatie nu contact op:
[email protected]
073 692 39 39

Send this to a friend