We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Moderne hoogwaardige oplossing

In een rap tempo hebben internet en internettoepassingen hun intrede gedaan op het terrein van assessments. Van meet af aan heeft Kenhardt de vernieuwende (online) assessmentoplossingen omarmt en aangeboden aan klanten. Vernieuwing zit, naast kwaliteit, in onze genen.

De uitdaging

Hoe kan ik tot betere beslissingen komen in mijn selectie en tegelijk de kosten zo laag mogelijk houden?

De oplossing

Een volledig assessment heeft de hoogste voorspellende waarde, maar dat is voor sommige vraagstukken te duur of te uitgebreid. Een online assessment is dan de oplossing. Onze assessment instrumenten zijn online beschikbaar, modulair van opbouw en in veel talen beschikbaar.

Online van A tot en met Z

Kenhardt kan van A tot en met Z alles voor u uitvoeren. Kandidaten maken dan geselecteerde tests en vragenlijsten online. We beschikkende over mogelijkheden met meerdere talen, naast natuurlijk Nederlands en Engels. Er wordt een automatisch rapport gegenereerd. We koppelen daar eventueel een remote video interview aan en een persoonlijke terugkoppeling van de resultaten.

Uw behoeften staan centraal

Doordat onze assessmenttools geautomatiseerd en online beschikbaar zijn en modulair van opbouw zijn, zijn wij in staat een online testprogramma op maat, dus naar uw behoefte, samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan de pre-screening van grote aantallen kandidaten, een online capaciteiten- en/of persoonlijkheidstests kan hier bij worden ingezet.

Internationaal

Ook voor onze internationale klanten biedt het online assessment de juiste oplossing om, op afstand  snel en hoogwaardig een assessment uit te voeren.

In grote lijnen kennen we drie Online Assessment oplossingen:

1. Online Assessment

Deelnemers ontvangen namens u een link met uitleg over het Online Assessment. Desgewenst geven wij ook nog een korte telefonische toelichting. De inhoud van het assessment is vooraf in overleg met u bepaald. De resultaten worden gedeeld met kandidaat en opdrachtgever.

2. Online Assessment plus interview

Het online assessment plus bevat dezelfde activiteiten als het online assessment, maar bevat daarnaast een uitgebreid video-interview. De rapportage bestaat uit testresultaten maar ook bevindingen van onze consultant.

3. Online assessment in eigen beheer

Bent u op zoek naar online assessment instrumenten die u zelf wilt gebruiken? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij nemen samen met u het selectieproces onder de loep en bepalen in overleg welk platform voor u het meest geschikt is, welke instrumenten u kunt inzetten en welk type rapportage voor u zinvol is. Uiteraard zorgen wij voor een gedegen implementatie, inclusief training. Lees hierover meer bij Assessment Klanten-Portal.

Het resultaat

Objectievere besluitvorming in uw selectieproces, tegen scherpe kosten.

Meer informatie

Klik hier voor meer algemene- en achtergrondinformatie over de assessments van Kenhardt of ga naar de pagina Assessments Algemeen.

Vraag hier een assessment aan of ga naar de pagina Aanvraagformulier Assessment.

Neem voor meer informatie nu contact met ons op:
[email protected]
073 692 39 39

 

Send this to a friend