We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Werkgeluk organiseren, kan dat?

Van ‘hired hands’ naar ‘hired hearts’

Op woensdag 13 november 2019 komen Marieke van der Lelie en Sicco Maathuis naar Vught. Zij gaan graag met je in gesprek over een belangrijke doelgroep op de arbeidsmarkt, de millennials. We gaan op zoek naar het antwoord op de vraag hoe van ‘hired hands’ naar ‘hired hearts’ te komen.

Geld is voor veel mensen al lang niet meer de belangrijkste drijfveer. Zingeving, autonomie en persoonlijke ontwikkeling zijn nu de criteria. Maar hoe organiseer je dat?

Marieke van der Lelie en Sicco Maathuis houden zich bezig met dit vraagstuk, ieder vanuit hun eigen perspectief.

Het belooft een leuke, interactieve en gezellige bijeenkomst te worden, gebaseerd op gedegen onderzoek en de ervaring van twee specialisten.

Programma

14.30 uur ontvangst
15.00 uur aanvang ‘werkgeluk organiseren’
17.00 uur afsluiting met borrel

De locatie: Kantoor van Kenhardt ‘De Maalderij’, Taalstraat 88a – Vught

Aanmelden

We hopen van harte dat je erbij bent op 13 november. Meld je aan via [email protected].

Graag tot dan!

Marieke van der Lelie, MA

Auteur van de thesis ‘van Hired Hands naar Hired Hearts’. Naast een studie Human Development is zij master practitioner in Neuro Linguïstisch Programmeren. Marieke heeft zich gespecialiseerd in het thema werkgeluk. Hierover traint, coacht en adviseert zij professionals en organisaties. Daarbij wordt gebruik gemaakt van theoretische inzichten en principes vanuit de positieve psychologie gecombineerd met resultaten uit onderzoek naar gelukkig werken.

Sicco Maathuis MSc

Innovation manager, trendresearcher, public speaker
Sicco werkt bij Capgemini, is Future Strategist en trendresearcher. Hij gelooft in ‘de kunst van het mogelijke’, waarbij verandering de enige zekerheid is die we hebben. Sicco heeft ook een trendonderzoek gedaan naar millennials en wat hen beweegt in het werk.

Send this to a friend