We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Van training naar Learning Center, Trainingscarrousel en Serious Gaming

De tijd van traditionele trainingen; 12 deelnemers, een flipover, een sympathieke trainer en een rollenspeler loopt op zijn einde. Dat merken we in de praktijk.

Daarentegen groeit het aantal development opdrachten. Veel opdrachtgevers kiezen voor nieuwe vormen die uitgaan van individuele leervragen, die meer ruimte geven om te oefenen in een ‘veilige omgeving’, die gebruik maken van iPads en beter aansluiten op de dagelijkse praktijk. Daardoor gaat de beleving en het leerrendement omhoog. Een ontwikkeling die we graag stimuleren en waarin we dan ook continue op zoek zijn naar het verder ontwikkelen van concepten. Wat hebben we nu in huis?

Learning Center

Voor individuen hebben we een Learning Center. Een individuele training waarbij het praktisch oefenen en experimenteren met gedrag centraal staat. Op basis van goede diagnostiek, persoonlijke leerdoelen, gebruik van iPad en hoogwaardige feedback door professionals. Het resultaat is direct merkbaar in de praktijk.
Voor meer informatie: https://www.kenhardt.nl/development/learning-center/

Trainingscarrousel

Voor groepen hanteren we vaak met de methodiek van de Trainingscarrousel. We hebben ervaring met groepen van 12 tot 60 personen. In de dynamische Trainingscarrousel wordt, in twee- of drietallen van continue wisselende samenstellingen, geoefend in vaardigheden. En worden opnames gemaakt met iPads die met professionals worden nabesproken. De carrousel is opgebouwd in blokken van 20 minuten. Deelnemers zijn continue onder hoge druk aan het werk.
Voor meer informatie: https://www.kenhardt.nl/development/trainingscarrousel/

Serious Gaming

Leren in een omgeving die de werkelijkheid benadert, dat is Offline Serious Gaming. Kenhardt streeft naar vernieuwing en verbetering in de methode van het ontwikkelen van mensen. De games die we hiervoor bouwen en uitvoeren, zijn hiervan het resultaat. Games die de werkelijkheid zo dicht benaderen, dat de deelnemers het niet meer als training ervaren, maar als een leersituatie in het echt.
Voor meer informatie: https://www.kenhardt.nl/development/offline-serious-gaming/

In de komende periode zullen we de bovenstaande methodieken verder uitdiepen met cases van klanten. Wordt dus vervolgd!

 

Neem voor meer informatie nu contact met ons op:
[email protected]
073 692 39 39


Send this to a friend