We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Salone dell’Opera bij Kenhardt

Onder de naam Salone dell’Opera is op zaterdag 6 april in bijzondere panden in Vught het podium gegeven aan musici van klassieke muziek. Het kantoor van Kenhardt, een oude maalderij, was een van de locaties. Zo’n 125 mensen hebben hier genoten van de entourage en de prachtige muziek van sopraan Ruzanna Nahapetjan en gitarist Martin van Hees.

Ruzanna Nahapetjan

De van oorsprong Armeense sopraan Ruzanna Nahapetjan heeft zich gewijd aan haar passie voor het oratorium repertoire. Recentelijk is zij in Nederland te horen geweest in een aantal grote meesterwerken zoals Matthäus Passion, Johannes Passion, Weihnachts Oratorium (Bach), Messiah (Händel).

Martin van Hees

Martin van Hees is een jonge Nederlandse gitarist die onlangs zijn tweede cd ‘Remgewogen’ heeft uitgebracht. Op 11 april stond er over de cd van Martin een positieve recensie in de Volkskrant: ‘De jonge Nederlandse gitarist Martin van Hees speelt zeer verzorgd werk van Nederlandse componisten’.

Het eerste deel van het optreden speelde Martin solo, daarna speelde hij samen met Ruzanna een drietal Russische romantische stukken.

De concertgangers waren muisstil en hebben intens genoten.

Foto Marc Zoutendijk


Send this to a friend