We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Remote: hoogwaardig en veel goedkoper!

Door Patrick van Loon

De behoefte om elkaar weer ‘echt’ te ontmoeten is groot. We kijken er enorm naar uit en menigeen vraagt zich af wanneer dat weer kan. Sommigen zijn optimistisch en denken aan april terwijl anderen beweren dat we elkaar pas in het najaar weer zoals voorheen kunnen ontmoeten. Als het zover is, gaan we dan weer door zoals we gewend waren? Ik denk het niet.

Digitalisering

Na Covid 19 zal de wereld er op onderdelen anders uit blijven zien. Kenhardt heeft zich daarom aangepast en bijna alle diensten gedigitaliseerd of, met een mooi woord, ‘remote’ gemaakt. Dat betekent dienstverlening op afstand, gebruikmakend van verschillende digitale mogelijkheden. Deze ontwikkeling was al ingezet maar is door de coronacrisis in een stroomversnelling geraakt. Voor sommige klanten en ook consultants was het even wennen, maar één ding is zeker, anno 2021 kunnen we niet meer om remote werken heen!

Remote is hoogwaardig en goedkoper

Assessment, advieswerk, accountmanagement, coaching & trainingen alles verloopt via of maakt gebruik van digitale mogelijkheden. Oplossingen die hoogwaardig zijn en ook nog eens veel goedkoper. Dat financiële voordeel geven we graag door aan u als klant. Een voordeel dat kan oplopen tot honderden euro’s en bij projecten naar duizenden euro’s.
 
Hoe kan het dat remote goedkoper is? Dat is simpel te verklaren. Digitale tools zijn sowieso veel goedkoper dan het uurloon van de gemiddelde consultant. Door remote te werken besparen wij en de deelnemers op reistijd en -kosten (ook goed voor het milieu!). Daarnaast zijn er geen kosten voor een accommodatie, een kostenpost die zeker bij externe trainingen hoog kan oplopen. Kortom, remote biedt een hoogwaardige oplossing en is tegen lagere kosten te organiseren!

Korting

Met ingang van 1 januari 2021 geldt een scherpe, lagere prijs voor remote oplossingen.
Zo is de prijs van een remote assessment € 200,– lager dan van een live assessment. Een significant lagere prijs dus, terwijl de inhoud en de kwaliteit van het programma gelijk is.
Er zijn een paar kleine verschillen die we graag uitleggen. Kijk hiervoor naar de video van Josine de Boer ‘wat is Remote Video Assessment?’

Video ‘wat is Remote Video Assessment?’
 
Voor coachingsprogramma’s geldt een korting tot wel € 600,– per traject. Daarnaast biedt remote coaching de mogelijkheid om vaker en kortere sessies te organiseren. Een veel gehoorde behoefte. Marieke Knotter legt het helder uit in de video ‘wat is Remote Video Coaching?’

Video ‘wat is Remote Video Coaching?’

Kwaliteit

Is de kwaliteit van remote minder? Nee, remote is een hoogwaardige en vergelijkbare oplossing. Natuurlijk zijn er verschillen en die leggen we graag tot in detail uit. Neem daarvoor contact op. We adviseren met plezier wat de best passende oplossing is, gezien de vraag en het budget van de opdrachtgever. Ons doel is immers ‘Mensen & Organisaties nóg beter maken’. Continue evalueren we ons werk en vragen we actief aan deelnemers en opdrachtgevers om feedback te geven. Deze feedback, de ervaringen van onze klanten gebruiken we om onze dienstverlening telkens weer te verbeteren.

Feedback van klanten

Afgelopen maanden hebben we voor een aantal klanten een remote ‘trainingscarrousel’ uitgevoerd. Een trainingsoplossing waaraan voorafgaand een remote assessment werd ingezet zodat elke deelnemer helder had waar de ontwikkelvraag lag. Op basis daarvan kon er gericht worden getraind. Vervolgens werden twee losse dagdelen remote training ingepland waar, door professionele acteurs, werd ingespeeld op de individuele leervragen en op basis van verschillende cases optimaal werd geoefend. Eén van onze mooiste diensten, met lovende reacties van de deelnemers. Een dienst die ik iedereen kan aanbevelen!
 
Een CEO die eerder een ‘live’ carrousel had meegemaakt gaf in de plenaire evaluatie aan dat hij de remote versie beter vond dan de live versie. Ik sprak hem later en vroeg of zijn opmerking te maken had met de veel lagere investering. Er zijn immers bij remote geen transfer-, verblijfs- en accommodatiekosten; een besparing van duizenden euro’s. ‘Dat is waar’, gaf hij aan maar dat was niet waaraan hij refereerde in zijn evaluatie. Hij vond dat de discipline tijdens de remote training veel beter was en dat het leerrendement veel hoger was doordat de training van twee dagdelen over twee dagen was verspreid.
 
Een deelnemer spraak laatst uit dat hij nooit had verwacht dat hij een remote training zou bestempelen als de beste training die hij ooit had meegemaakt!

Is remote de toekomst?

Gaan we door met remote oplossingen, is dit de toekomst? Ja, daar ben ik van overtuigd!
We zijn er goed in én we hebben nog veel meer remote oplossingen. Voor verschillende diensten zullen we bijvoorbeeld nog meer gebruik gaan maken van applicaties. Soms implementeren we deze applicaties bij klanten zodat men daar zelf mee aan de slag kan. Ook leveren we online assessment oplossingen (portals) die klanten zelf kunnen gebruiken. Maar bijvoorbeeld ook op het terrein van vitaliteit hebben we een applicatie beschikbaar. We zullen de komende jaren gestaag doorgaan met hoogwaardig oplossingen, daarbij gebruikmakend van applicaties, zodat we mensen en organisatie nóg beter maken.

Hybride

Gaan we dan volledig remote? Remote oplossingen zijn niet meer weg te denken en zullen zich in rap tempo verder ontwikkelen. Wij gaan dan ook altijd op zoek naar hoogwaardige applicaties voor u. Maar we zijn tevens ‘mensen mensen’ en daarom ook continue op zoek naar een optimale samenhang tussen ‘live’ en ‘remote’. Dat noemen we ‘Hybride’. Daarmee hebben we voor ons vakgebied weer een nieuwe term geïntroduceerd😀.

Meer informatie

Neem voor meer informatie nu contact op:
[email protected]
073 692 39 39

Send this to a friend