We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Professionalisering HR in het onderwijs, najaar 2020

Binnen de verschillende scholen en scholengroepen waar we actief zijn, komen we een ongelofelijke ambitie tot professionalisering tegen, ook op het gebied van HR. Gezien de huidige ontwikkelingen – onder andere op de arbeidsmarkt – is er ook een noodzaak tot professionalisering van HR. Talentontwikkeling en werving zijn hierbij dominante thema’s.

De ambitie tot professionalisering is mooi, het realiseren ervan niet altijd even gemakkelijk. Oude gewoontes en patronen, durven loslaten, vertrouwen op anderen – misschien wel door professionals buiten het onderwijs – maken het soms lastig. Daarnaast heeft de organisatie de opdracht om de toegevoegde waarde van deze professionalisering zichtbaar te maken. Lukt het om professioneel invulling te geven aan HR dan wordt het binnen de scholen ervaren als een verademing. Deze professionalisering kan plaatsvinden op verschillende strategische HR-gebieden zoals talentontwikkeling of een goed en strak georganiseerd selectieproces. Niet onbelangrijk daar waar er landelijk een tekort aan docenten is.

Save the date!

De oorspronkelijk geplande datum van 28 mei kan begrijpelijkerwijs niet doorgaan. Maar we gaan graag het gesprek met u aan. Zodra er meer duidelijkheid is vanuit de overheid en RIVM plannen we een nieuwe datum voor het najaar van 2020. De opzet van deze informatieve en waardevolle sessie blijft hetzelfde. De middag wordt ingeleid door verschillende inspirerende sprekers. Wie dat zijn? Dat houden we nog even onder de pet. Herkent u bovenstaande veranderingen en hoort u graag eens ervaringen van anderen? Bent u geïnteresseerd hoe andere organisaties de professionalisering van HR hebben gerealiseerd? Gaat u graag naar huis met tips, trics en best practices? Meld u dan hier aan. Wij houden u op de hoogte.

Wij hopen u snel te zien!

Datum:        Najaar 2020
Locatie:       Maalderij – Taalstraat 88a – Vught

Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestiging. Het definitieve programma ontvangt u later.

 

Neem voor meer informatie nu contact op:
[email protected]
073 692 39 39

Send this to a friend