We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Nieuwe klanten bij Kenhardt

Het einde van het jaar is het moment om terug te kijken. De halfjaarcijfers lieten een mooie groei in de omzet zien van ruim 5%. Daarna brak een prachtige zomer aan, die traditioneel minder druk is en dit jaar langer duurde. Ook begin september behield een zomers karakter. De laatste drie maanden hebben we het aantal opdrachten sterk zien oplopen en komen we uit op een groei van bijna 5%. 

We blijven in beweging en passen ons aan. We zien een verschuiving in de vraag naar onze  dienstverlening. Op het terrein van (online) assessments blijven we een belangrijke partij. Maar het aantal uitdagende en vernieuwende advies-, development- en interim opdrachten neemt toe. Nieuwe consultants en medewerkers hebben zich aan ons verbonden om antwoord te geven op de veranderende vraag. 

We zien een stevige groei in het aantal nieuwe klanten die op doorverwijzing van klanten naar Kenhardt zijn gekomen. Daar zijn we trots op! Niet voor niets staan onze klanten prominent op onze website. Benieuwd naar de nieuwe klanten van 2019?

Send this to a friend