We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Kenhardt nr. 2 van Nederland!

De MT1000 is het grootste onderzoek naar de kwaliteit en waardering van zakelijke dienstverleners in Nederland. In de categorie ‘HR assessment’ is Kenhardt FunktieMediair de nr. 2 van Nederland geworden!

In een onderzoek onder zakelijke beslissers naar hun ervaring en waardering van zakelijke dienstverleners, is Kenhardt FunktieMediair dit jaar in de categorie “HR Assessment” op de 2plaats geëindigd!

In dit leveranciersonderzoek dat werd uitgevoerd door de Erasmus Universiteit Rotterdam werden beslissers over de inkoop van zakelijke diensten in bedrijven ondervraagd. De respondenten gaven alleen een oordeel over die dienstverleners waar ze verantwoordelijk voor zijn en waar ze de laatste 3 jaar zakelijk contact mee hebben gehad.

Hen werd vervolgens verzocht deze dienstverleners op drie aspecten uit het model van Treacy & Wiersema te waarderen op een schaal van 1-5. Met het volgende resultaat:

Klantgerichtheid 4,6
Productleiderschap 4,4
Kwaliteit van de uitvoering 4,4

 

Daarnaast werd de NetPromotorScore-vraag gesteld: “Hoe waarschijnlijk (op een schaal van 1-10) is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?”

En dit leidde dus tot een prachtige ranking!

Wij zijn super blij met deze waardering, danken natuurlijk de respondenten voor de mooie cijfers, en zien het als een uitdaging deze mooie lijst het komend jaar aan te mogen voeren!
Klik hier voor meer informatie over dit onderzoek.


Send this to a friend