We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Kenhardt nummer 2 van Nederland!

Kenhardt is weer nummer 2 van Nederland in de MT 1000 in de categorie “HR Assessment & Recruitment.” Daarnaast is Kenhardt in de top 100 van beste dienstverleners van Nederland weer met 2 plaatsen gestegen. In de categorie HR advies zijn we runner up! Resultaten waar we erg trots op zijn!

Wat een mooie waardering!

Wat een mooie waardering. We streven er al jaren naar om klanten optimaal te bedienen. Dat wordt nu wederom beloond met een zeer hoge waardering. De resultaten zijn aansprekend, zeker omdat ze zijn vergeleken met andere bureaus. Daar doen we het voor!

Commercie of echt onderzoek?

We hebben de vraag een paar keer gekregen. “Staan jullie zo hoog omdat je adverteert in het blad Management Team?”. Het antwoord op deze vraag is nee. We hebben in het MT nog nooit een advertentie geplaatst. Het onderzoek wordt uitgevoerd door het Amsterdam Centre For Business Innovation. Het is een volledig onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door een gerenommeerde partij.   

MT1000

De MT1000 is een onderzoek onder zakelijke dienstverleners in Nederland dat sinds 2001 jaarlijks wordt uitgevoerd. Meer dan 2.000 dienstverleners zijn onderzocht. Het onderzoek wordt dus uitgevoerd door het Amsterdam Centre For Business Innovation. Het richt zich op beslissers over de inkoop van zakelijke diensten. De respondenten geven alleen een oordeel over die dienstverleners waar ze verantwoordelijk voor zijn en waar ze de laatste 3 jaar zakelijk contact mee hebben gehad. Alleen bedrijven met meer dan 5 respondenten tellen mee. In de overall score worden meerdere onderdelen meegenomen. De drie aspecten van het model van Treacy & Wiersma, het marktaandeel in de onderzochte doelgroep en het aantal aanbevelingen. Aanbevelingen worden gemeten met NetPromotorScore-vraag: “Hoe waarschijnlijk (op een schaal van 1-10) is het dat u deze dienstverlener zou aanbevelen aan een vriend of collega?”

Scores van Kenhardt, een Michelin ster

We zijn in 2018 voor het eerst genoemd in de MT1000. Daar waren we erg blij mee, maar we voelden ook de druk om dit jaar weer goed te scoren. Dat werd zeker ingegeven doordat de top 10 elk jaar sterk varieert. We begrijpen nu hoe het is om een Michelin ster te hebben!

Zijn we beter geworden? De tweede plaats in de categorie HR Assessment & Recruitment is dezelfde plek als vorig jaar. 

Onze positie in de top 100 is met 2 plaatsen gestegen van plek 93 naar 91. Dat is weer gebaseerd op de score van HR Assessment & Recruitment. Voor het onderdeel HR advies zijn we een runner-up. Nee, nog geen top 10 positie. Maar dat is begrijpelijk als je kijkt naar de opbouw van de scores en de hoeveelheid advieswerk dat we uitvoeren. 

De elementen van Treacy en Wiersma vinden we erg interessant. Op een schaal van 1 tot en met 5 krijgen we de volgende score: 

Klantgerichtheid             4,5

Productleiderschap         4,6

Excellente uitvoering      4,5

Met als resultaat een prachtige ranking!

Wij zijn enorm blij met deze waardering, bedanken natuurlijk de respondenten voor de mooie cijfers en zien het als een uitdaging deze lijst het komend jaar aan te mogen voeren!

Klik hier om meer over het onderzoek te lezen. 

Send this to a friend