We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

FunktieMediair van Randstad naar Kenhardt

04/04/2016

Met gepaste trots kunnen we melden dat afgelopen vrijdag, 1 april 2016, op het hoofdkantoor van Randstad in Diemen het contract is getekend voor de overname van FunktieMediair. De dienstverlening van Kenhardt en FunktieMediair is nagenoeg identiek. Ook het organisatieprincipe om te werken met associates is gelijk, evenals belangrijke kernwaarden als klantgerichtheid en kwaliteit. Groot verschil is dat Kenhardt veelal voor profit-bedrijven werkt en FunktieMediair een zeer sterke positie in de zorg heeft.

FunktieMediair een sterke brand

FunktieMediair is een sterke brand en blijft onder eigen label, naast Kenhardt en cut-e (wereldwijd marktleider (online) assessment), opereren in de markt. De back office wordt geïntegreerd, terwijl de uitvoering van assessments in Amsterdam, Utrecht, Rotterdam en ‘s-Hertogenbosch zal plaatsvinden.

Hoogwaardige dienstverlening

Door de samenwerking ontstaat een grote, stabiele dienstverlener op het gebied van Assessment, Development & Advies met meer dan 70 medewerkers en consultants, waardoor vraagstukken van klanten nog beter beantwoord kunnen worden!

Voor meer informatie over FunktieMediair, zie: http://funktiemediair.nl/

Neem voor meer informatie nu contact op:

[email protected]

073 692 39 39

Send this to a friend