We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Development Center verankerd in Media Markt Saturn

17/12/2015

Media Markt – Saturn wil haar talenten identificeren én input verzamelen voor hun ontwikkeling. Samen met Kenhardt werd het Development Center ontwikkeld tot een levensechte simulatie.

De Bouwmeester

‘De Bouwmeester’ is, net als Media Markt – Saturn, een retail-organisatie, maar dan in de DHZ-branche. Het Development Center bestaat uit een combinatie van een groeps- en individueel assessment in een realistische, praktijkgerichte context. Voor toekomstige leiders is het Development Center afgelopen dinsdag 15 december voor de vijfde keer ingezet. Met als resultaat een duidelijke rapportage met gerichte ontwikkeladviezen.

 

De deelnemers worden niet uitsluitend beoordeeld door de professionals van Kenhardt, maar ook door de directie en managers van Media Markt – Saturn zelf. Deze combinatie van beoordelen maakt het concept van het Development Center uniek en levert waardevolle informatie op, zowel voor de talenten als voor de organisatie. De beoordelaars van Media Markt – Saturn zijn voorafgaand aan het Development Center getraind in het objectief beoordelen van gedrag van mensen én dat constructief terugkoppelen aan deelnemers.

De board betrokken

De board van Media Markt – Saturn Nederland is een groot voorstander van dit concept. Ze zijn dan ook actief betrokken bij de uitvoering van het Development Center.

Een nieuwe groep talenten staat al opgelijnd om in het voorjaar van 2016 deel te nemen aan het volgende Development Center!

Neem voor meer informatie nu contact op:

[email protected]

073 692 39 39


Send this to a friend