We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Gratis workshop ‘Hoe organiseer je vitaliteit?’

Wegens het succes van de vorige digitale workshops rondom vitaliteit bieden we een nieuwe mogelijkheid. Dit keer op een avond: donderdag 9 september van 20.00 tot 21.00 uur. De deelnemers aan de vorige workshops waren lovend en gaven aan geïnspireerd te zijn door de nieuwe perspectieven en de praktische tips. 

De workshop ‘Hoe organiseer je vitaliteit’ wordt in samenwerking met Tsuru georganiseerd. Tsuru is de partner van Kenhardt met een zeer interessante en innovatieve vitaliteitsapplicatie.

De interesse in vitaliteit is groot en het belang ervan wordt door organisaties en medewerkers steeds meer ingezien. Investeren in vitaliteit levert immers rendement op. Maar hoe maak je organisaties echt vitaal? Dat gaat verder dan gezond eten in de kantine en het aanbieden van een fitnessprogramma.

Deze interactieve digitale workshop koppelt vitaliteit aan de strategie van de organisatie en aan leiderschap, samenwerking en cultuur. Naast nieuwe inzichten krijgen deelnemers veel praktische tips om aan de slag te gaan met vitaliteit in de eigen organisatie.

De workshop wordt uitgevoerd door:

·       Jos van Osta, Partner Kenhardt
·       Hans Peters, Associate Kenhardt
·       Iris Beeren, Researcher Tsuru
·       Toine Bax, Marketing & sales Tsuru
 

Interesse in hoe je van vitaliteit een strategisch onderwerp kunt maken op de weg naar écht duurzaam organiseren?

Schrijf je dan nu in voor deze extra workshop.  

Donderdagavond 9 september 2021 van 20.00 tot 21.00 uur

Meld je hier aan
 
 

Neem voor meer informatie contact op:

[email protected] 
073 692 39 39       
 

Send this to a friend