We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Gratis TAC TALK: Together Against Corona!

Het is heel mooi om te zien hoe mensen nu voor elkaar klaar staan om door deze situatie te komen. In eerste instantie alle zorgprofessionals, maar ook alle vrijwilligers, familie, buren en vrienden die elkaar helpen.

Daarnaast ook alle mensen in al die organisaties die zorgen dat de productie en dienstverlening door kan gaan. Er wordt veel steun door de overheid gegeven en daarnaast zijn er tal van mooie initiatieven.

Voor de zorg en bedrijven in nood

Ook wij willen een bijdrage leveren! Consultants van Kenhardt zijn ervaren coaches & adviseurs op het gebied van organiseren, professionele effectiviteit en presteren onder druk. We bieden gratis ondersteuning bij deze vraagstukken. Voor de zorgsector maar ook voor alle organisaties die door Corona diep worden geraakt, bieden we ondersteuning door te luisteren, te sparren, te coachen en te adviseren.

Voor individuen en teams

Waar behoefte is, gaan we helpen. Een individuele vraag of voor een team. Even een moment om met een professional van buiten te praten, te reflecteren, te sparren, frustraties te uiten, tot rust te komen, ideeën op te doen, enz. Wij hopen van harte dat u uzelf en uw medewerkers dit ‘bijtanken’ gunt. Wij staan gratis voor u klaar!

Hoe doen we dat?

We zijn dichtbij, maar blijven fysiek op afstand. We gebruiken moderne communicatiemiddelen als:
·       Mail
·       Telefoon
·       WhatsApp
·       Videogesprek

We werken met de vorm die u het beste past.

Videogesprek, een makkelijk en persoonlijk systeem

Graag een videogesprek? Het enige wat u nodig heeft is een goede internet verbinding en een computer, laptop, iPad of smartphone met een camera en microfoon. Wij hebben dan alleen nog uw mailadres nodig om contact te leggen. Heel makkelijk. Neemt u even tijd voor uzelf op een rustige plek eventueel met een kopje koffie of thee. De rest regelen wij!

Aanmelden

Stuur een korte mail naar [email protected] met als onderwerp ‘TAC TALK’.

Geef naast uw gegevens (naam, telefoonnummer en mailadres) kort uw vraag of onderwerp aan. Wij zorgen er voor dat u in contact komt met een van onze ervaren coaches en adviseurs.

 

Meer informatie

Neem voor meer informatie nu contact met ons op:
[email protected]
073 692 39 39

Send this to a friend