We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Een interim manager? Juist nu!

De huidige crisis vraagt van organisaties om zich snel aan te passen aan de nieuwe werkelijkheid. Zwakke plekken worden juist nu pijnlijk duidelijk. Soms zijn het kleine ingrepen, maar – zeker nu – vaker ook grote. Vervelend? Het is de realiteit waarop gehandeld moet worden. Het voortbestaan staat in sommige gevallen op het spel. Niet handelen, niet anticiperen en/of te veel afwachten is riskant.

Meer ‘agile’ dan ooit

In turbulente tijden wordt leiderschap gevraagd; visie, heldere keuzes, communicatie en motivatie. Het vraagt ook moed om door te pakken en er is kennis en capaciteit voor nodig om het tot een succes te maken. De noodzaak om te veranderen en aan te passen is een feit. De bereidheid en motivatie van mensen om daar een bijdrage aan te leveren is groot. We zijn meer ‘agile’ dan ooit. Gaan we de veranderingen zelf doorvoeren of halen we daar een externe bij? Een moeilijke keuze in een periode waar bij veel organisaties de omzet en de marges onder druk staan en er gebruik wordt gemaakt van overheidsregelingen. Bezuinigen ligt dan voor de hand. Een externe zal meer dan ooit toegevoegde waarde moeten bewijzen. Een goede interim manager doet dat.

Anticyclisch denken

Waarom zijn veranderingen niet eerder doorgevoerd? Is er wel voldoende capaciteit en kwaliteit in huis? Is anticyclisch denken niet beter? Nu investeren om er later de vruchten van te plukken. We horen steeds vaker het geluid van bestuurders dat ze juist nu het ‘momentum’ willen pakken. Wij sluiten ons daar graag bij aan. De vorige crisis heeft laten zien dat organisaties die zich juist dan aanpassen en voorbereiden op de toekomst, succesvol worden. Dat weten wij uit eigen ervaring.

Interim professional maakt het verschil

Wij kunnen helpen. We beschikken over zeer ervaren interim managers. Zowel algemeen management, change management als HR management. Dat is goed nieuws voor opdrachtgevers die op zoek zijn naar een interim manager. We kunnen u snel en goed helpen met een professional die het verschil maakt voor de toekomst van uw organisatie!

 

Neem voor meer informatie nu contact op:
[email protected]
073 692 39 39

Send this to a friend