We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Duo Learning Center: ontwikkelen samen met je collega!

Is er behoefte aan het ontwikkelen van concrete skills? Past ‘learning by doing’ bij jou? Wil je concrete tips & tricks krijgen en die ook meteen toe kunnen passen? Wil je in één dag grote stappen maken? Maar wil je dat bovenal samen met je collega doen, zodat je ook van elkaar kunt leren?

Dan is het Duo Learning Center zeker iets voor jou!

Gedurende een dag werk je samen met je collega intensief en onder één op één begeleiding aan concrete leerpunten die door jullie zijn aangegeven. Met behulp van professionele rolspelers oefen je situaties waarin je met gedrag kunt experimenteren. Je krijgt feedback, tips en suggesties. Je analyseert je oefeningen aan de hand van IPad- opnames en feedback en krijgt direct de kans om jouw gedrag opnieuw toe te passen. Een kans die je in de dagelijkse praktijk nauwelijks krijgt. Daarnaast kijk je ook nog eens mee bij je collega, die een vergelijkbare of andere vraag heeft.

Met het Duo Learning Center heb je aan het einde van de dag niet alleen echt stappen gezet, het levert je ook nieuwe inzichten op. Na afloop ontvang je een persoonlijke rapportage, ondersteunende theorieën en modellen die gedurende de dag zijn gebruikt en natuurlijk je eigen IPad-opnames.

Duo Learning een intensieve training, met een hoog rendement.

Mail of bel Kenhardt als je hier meer informatie over wilt:

[email protected]

073 692 39 39


Send this to a friend