We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]
Banner inspiration centre van DKG

DKG-Kenhardt leiderschapsprogramma

Waar Management Development en Business samen komen

DKG uit Bergen op Zoom is bekend van de sterke merken Keller Keukens en Bruynzeel Keukens. Bij DKG werken 900 medewerkers en worden jaarlijks zo’n 90.000 keukens geproduceerd.

Leiderschapsontwikkeling & Business

DKG besteed veel tijd en energie aan de ontwikkeling van mensen. Echter in 2022 kwam men tot de conclusie dat het potentieel desondanks niet voldoende werd benut en de opvolging aan de top niet was geborgd. Daardoor ontstond de behoefte aan een Management Development- ofwel leiderschapsprogramma. Maar hoe zet je zo’n programma op? Daarvoor werd extern hulp gevraagd en kwam men uit bij Kenhardt. Waarom Kenhardt? Wat is er zo bijzonder aan de aanpak van Kenhardt? Wat levert zo’n programma de deelnemers en de business van DKG op?

Het DKG-Kenhardt leiderschapsprogramma

In deze video wordt de unieke Kenhardt aanpak die voor DKG is ontwikkeld uitgelegd. Onder leiding van José Wagenaars, gaan Caesar Kuipers HR directeur van DKG en Jos van Osta Partner van Kenhardt in op de overwegingen, de aanpak en de keuzes en het resultaat. Een aanpak die interessant is voor alle organisaties, die leiderschapsontwikkeling van cruciaal belang vinden voor een toekomstbestendige en succesvolle bedrijfsvoering.

Bekijk de onderstaande video:

 

 

Neem voor meer informatie contact op:

[email protected]
073 692 39 39

 

 

Send this to a friend