We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Digitale oplossingen voor trainingen in én na coronatijd

In deze huidige tijd schakelen we bij Kenhardt bij lopende trajecten steeds meer over naar de nieuwste online technieken van videoconferentie om coaching, assessments, learning centers en leiderschapsontwikkeling voor onze klanten mogelijk te kunnen maken. Nu fysieke contactmomenten beperkt zijn, vormen digitale bijeenkomsten een uitstekend alternatief.

Training en Teamontwikkeling

In een Remote training maken we gebruik van moderne technologische hulpmiddelen waardoor het mogelijk is een training of workshop op afstand uit te voeren met alle daarbij behorende onderdelen. Echt een volwaardig alternatief voor een fysieke bijeenkomst. Niet alleen in deze tijd waarin fysiek contact nu eenmaal beperkt mogelijk is, ook op langere termijn zien wij plaats voor remote trainingen.

Wij zien de volgende voordelen:

 • De deelnemer kan vanaf elke (thuis)werkplek deelnemen;
 • Laagdrempelig en gebruiksvriendelijk;
 • Geen reistijd en/of files;
 • Zeer geschikt voor internationale teams en/of deelnemers die in het buitenland wonen/werken;
 • Desgewenst in te plannen buiten kantoortijden;
 • Efficiënt.

Afwisselend en interactief programma

Het creëren van interactie met een groep en tussen de groepsleden onderling gaat ook in een online omgeving goed. Plenaire gedeeltes (kunnen) worden afgewisseld door op te splitsen in kleinere groepen. Presentaties en documenten kunnen eenvoudig worden gedeeld en korte breaks zijn gemakkelijk in te passen. De deelnemer hoeft hier geen software voor te installeren, maar logt eenvoudig in via de door ons toegestuurde link.

Positieve ervaringen

Onze ervaringen met online trainingen zijn positief. Wij laten graag een van onze klanten aan het woord en vroegen de ondernemingsraad van DFDS, die onlangs een teambijeenkomst volgde, om ervaringen te delen:

 • “Door een gestructureerd programma en een heldere briefing vooraf werd goed naar de kern en het doel toegewerkt. De tijd werd zo efficiënt mogelijk ingedeeld om onze concentratie optimaal te benutten.”
 • “De aandacht voor het sociale aspect was groot. Het was een prettige afwisseling in een tijd waarin we over het algemeen minder mensen om ons heen hebben dan normaal. De trainer ging ook specifiek in op onze wensen en behoeften en wat ons in deze bijzondere tijd bezighoudt. Ook was er geregeld een moment van ontspanning en lol.”
 • “Er werd gebruik gemaakt van diverse tools en werkvormen die afwisselend waren, zoals het maken van een draaiboek voor de OR-verkiezingen.”
 • “De online bijeenkomst beviel veel beter dan ik vooraf had gedacht. Ik heb er boven verwachting veel plezier aan beleefd.”
 • “Bij de break-outsessies hadden we persoonlijk contact in kleinere groepjes. Het was daardoor geen passieve bijeenkomst en we konden hierdoor goed tot besluiten komen over diverse vraagstukken met betrekking tot de komende OR-verkiezingen.”
 • “Ik heb de videoconferentie als een zeer positief ervaren. Ik heb zo geboeid geluisterd en actief deelgenomen dat de uren voorbij vlogen. Dit had ik even nodig!”

Meer informatie

Neem voor meer informatie nu contact met ons op:
[email protected]
073 692 39 39

Send this to a friend