We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Coaching en training, business as usual?

Gaan trainingen en coachingsgesprekken nog wel door? Is dat niet ‘to close’ in deze tijd?

We doen versneld nog meer ervaring op met ‘Remote Coaching & Training’. In lopende trajecten schakelen we eventueel over naar deze variant op afstand. Eigenlijk bevalt dat prima. De nieuwste technieken stellen ons prima in staat om mooie, diepgaande (coachings-)gesprekken te voeren met onze klanten, ‘face to face’. Ook sessies met kleinere groepen gaan prima.

Videoconferentie

We maken gebruik van Meetings van Coligo. Een zeer gebruiksvriendelijk videoconferentie systeem met diverse functionaliteiten. U hoort en ziet elkaar, verbale en non-verbale communicatie. Dat geeft een gevoel van nabijheid. Chats kunnen worden gestuurd en documenten kunnen worden gedeeld en bekeken. Tijdens het gesprek even kijken naar een PowerPoint presentatie? Geen probleem.

Meetings

Graag coaching of training via Meetings? Het enige wat u nodig heeft is een goede internet verbinding en een  computer, laptop, iPad of smartphone met een camera en een microfoon. Wij hebben dan alleen nog uw mailadres nodig om contact te leggen. Heel makkelijk. Neemt u even tijd voor uzelf op een rustige plek eventueel met een kopje koffie of thee. De rest regelen wij!

De strijd tegen het virus

Deze Coronastrijd gaat nog wel even door, maar het zou zomaar kunnen dat we na de ‘bevrijdingsdag’ veel meer ervaring en gewenning opgedaan hebben op dit gebied. Er is straks een werkelijkheid van voor en na de Coronacrisis.

Gratis Remote Demo!

Onze nieuwe ‘Remote’ applicaties bieden ons en u de gelegenheid toch te coachen en trainen. Dat gaat echt wat verder dan de mogelijkheden van de meest gangbare toepassingen.

Mocht u dus coaching of een training overwegen, laat het Coronavirus u niet tegenhouden. Neem gewoon contact met ons op. We kunnen u dan in een korte demo precies laten zien hoe we dat aanpakken.

 

Neem voor meer informatie nu contact met ons op:

[email protected]

073 692 39 39

Send this to a friend