We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

CNB boeit en groeit!

CNB is dé partij voor bemiddeling tussen verkopers en kopers van bloembollen, knollen en vaste planten. Daarnaast verzorgt CNB de preparatie van bloembollen vanuit hun 12 hectare grootte koel-en preparatiebedrijf in Bovenkarspel.

CNB bestaat dit jaar 100 jaar en mag sinds kort het predicaat ‘Koninklijk’ voeren. Het bedrijf is volop in beweging en heeft een nieuwe strategie ontwikkeld waarin ook veel aandacht is voor HR. Het boeien en laten groeien van medewerkers is daar een wezenlijk onderdeel van.

Na het ondersteunen bij het updaten van het functiegebouw en het laten waarderen van de functies, was Kenhardt nauw betrokken bij het uitrollen van het ‘Beoordelen 2.0’. Na een eerste informatie ronde door HR hebben alle medewerkers een workshop rondom het thema ‘Beoordelen en Feedback’ van Kenhardt gevolgd. Er werd onder meer aandacht besteed aan een gedegen voorbereiding op de vernieuwde gesprekken en de rol die de medewerker daar zelf in heeft.

Ook alle leidinggevenden zijn voorbereid op het op vernieuwde wijze voeren van het echte gesprek.
Kenhardt ondersteunde dit door alle leidinggevenden in een trainingscarrousel intensief in verschillende gesprekken aan de slag te gaan.

Resultaat: Enthousiaste, gemotiveerde en goed voorbereide medewerkers en leidinggevenden. Hiermee is de basis gelegd om het maximale uit de gesprekken te halen!


Send this to a friend