We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Kiwa Talent en Leadership Development Programs

26/03/2018

Kiwa verzorgt testen, inspecties en hooggekwalificeerde certificeringen. De groeiende organisatie heeft meer dan 100 vestigingen en is inmiddels in meer dan 40 landen wereldwijd vertegenwoordigd. Het aantal medewerkers groeit gestaag richting 5.000.

Professionalisering van Kiwa experts

De groei vertaalt zich in nieuwe klanten, nieuwe dienstverlening en nieuwe bedrijven. Een mooie ontwikkeling die natuurlijk ook de nodige uitdagingen met zich meebrengt. In deze ontwikkeling neemt de verdere professionalisering van de Kiwa experts dan ook een belangrijke plaats in.

Kenhardt bouwt daarom samen met Kiwa aan een Talent Development Program én aan een Leadership Development Program. Een prachtige opdracht die in cocreatie met Kiwa een internationale aanpak oplevert.

Raad van Bestuur

Deelnemers en de trainers en coaches van Kenhardt ontmoeten elkaar in Nederland en in het buitenland in een programma dat rechtstreeks is afgeleid uit Kiwa’s strategie en ambitie. De deelnemers krijgen de gelegenheid te werken aan hun professionaliteit. Dat doen ze grotendeels door te werken aan een echt project binnen Kiwa, ten behoeve van de klant, het proces en/of de kwaliteit van dienstverlening. Daarbij worden ze in direct contact gebracht met de eigen Raad van Bestuur (RvB). Zowel de deelnemers als de RvB zijn bijzonder enthousiast over de verbinding en richting die er door deze sessies ontstaat.

Assessment als fundament

Voor Kenhardt is het altijd belangrijk om dergelijke interventies te doen op basis van onderzoek en metingen. Daarom vinden er gedurende het programma ook assessments plaats die steeds inzicht geven in de ontwikkelbehoefte en -noodzaak.

Wij vinden het geweldig om deze samenwerking met Kiwa op te zetten en onze expertise op dit gebied te laten zien. We bouwen aan de inhoud, voeren uit en ondersteunen de Kiwa organisatie in het hele proces. Al met al een uitdagend, maar zeer leuk en succesvol traject voor een (internationale) klant van naam en faam! Meer weten?

073-692 39 39 of [email protected]

Send this to a friend