We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

LEAT! een nieuw concept:

25/06/2018

LEAT is leren en presteren combineren!

Iedere organisatie wil resultaat van een investering en iedere professional wil zich ontwikkelen. Maar hoe koppel je die twee? LEAT is het antwoord.

Kenhardt heeft verschillende wetenschappelijke inzichten gecombineerd in een praktische aanpak. Dynamic Profiling, Assessment, Learning Wall, Skills Lab, Mirror en Performance beoordeling. En aangezien leren en ontwikkelen een continue proces is, is er een Data Check of alle onderdelen nog up-to-date zijn. LEAT combineert leren en presteren!

In twee minuten weten waar het om gaat?

De stappen:

Het LEAT concept bestaat uit een aantal stappen die integraal kunnen worden toegepast maar ook afzonderlijk. Heeft u al onderdelen op een bepaalde manier naar tevredenheid geregeld? Dan gebruiken we die natuurlijk. Kenhardt is er immers om leren en presteren binnen uw organisatie te optimaliseren!

1. Dynamic profiling

In een aantal korte stappen maken we samen online een ‘dynamic profile’. Hiermee stellen we het gewenste resultaat vast op functie-, rol- of teamniveau. Dynamic? Rollen en functies veranderen continue daarom wordt het ‘profil’ continue in LEAT onderzocht op actuele relevantie en natuurlijk gelijk aangepast.

2. Assessment

Met het assessment meten we waar de professional of het team staat ten opzichte van het profiel. We maken hierbij gebruik van de nieuwste (online)assessment technologieën en inzichten. Door deze diepte meting verloopt de ontwikkeling effectiever en efficiënter. We weten immers op basis van het assessment wat er ontwikkeld moet worden en of er voldoende potentieel is. De basis voor succesvolle ontwikkeling!

3. Learning wall

Ontwikkeling start met de ‘Learning Wall. De noodzakelijke kennis wordt aangeboden en getoetst in korte e-learning modules, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten. Modules die dus tijd en plaats onafhankelijk kunnen worden gevolg. Een internet verbinding is de voorwaarden. Er wordt alleen maar relevante informatie aangeboden. Uw eigen specifieke materialen kunnen in de ‘Learning Wall’ worden geïntegreerd. Deelnemers krijgen zo snel de noodzakelijke kennis aangeboden en wordt aan het eind getoetste of het afdoende is begrepen.

4. Skills lab

Naast kennis gaat het om de skills in de prakijk. In het ‘Skills Lab’ wordt echt getraind. Een ‘Skills Lab’ traint vaardigheden op een nieuwe, bewezen effectieve manier en geeft iedere deelnemer maximaal de gelegenheid om te experimenteren met gedrag. Het assessment vormt de basis voor de training die wordt uitgevoerd door professionals, gebruikmakend van de mogelijkheden van de iPad en met hoogwaardige feedback. Alles gericht op verbetering van de skills in de praktijk.

5. Mirror

Voor optimaal effect van training is opvolging door specifieke en snelle terugkoppeling in de praktijk een vereiste. Dit gebeurt met ‘De Mirror’. Deelnemers en teams krijgen de beschikking over een App. Een App waarmee feedback wordt opgehaald over het gedrag van de deelnemer in de praktijk. Feedback die snel en makkelijk via de App wordt gegeven. Hiermee wordt ‘real time’ gemeten of de gewenste resultaten gehaald worden én of er gedragsontwikkeling plaatsvindt.

De data uit de App wordt weergegeven in een dashboard, zodat leidinggevenden kunnen monitoren op individueel- of teamniveau.

6. Performance

De data uit de App kan gebruikt worden in de performance cyclus van uw organisatie. Door de rapportages uit de App wordt het beoordelen van professionals en teams op afstand eenvoudiger. Zowel op het gebied van resultaat als op ontwikkeling.

7. Data check

In deze laatste stap, ‘De Check’, wordt de gegenereerde data gebruikt voor terugkoppeling op organisatieniveau. Daarbij gaat het om vragen als:

  • Klopt het profiel en het daaropvolgende assessment nog?
  • Missen we content in de ‘Learning Wall’ of in het ‘Skills Lab’
  • Zijn er consequenties voor strategische organisatie ontwikkeling of personele planning?

Met deze stap komen we weer bij de eerste stap dynamic profiling. Wordt het profiel geactualiseerd en ook de inhoud van de ‘Learning Wall’ en het ‘Skills Lab’.

LEAT! combineert leren en presteren en is goed onderbouwd. We werken met u samen, houden het eenvoudig en maken gebruik van wat al aanwezig is.

Neem voor meer informatie nu contact op:

[email protected]

073 692 39 39

inDelen

Send this to a friend