Kenhardt begroet twee nieuwe collega's!

13/10/2017

Op 2 oktober zijn Peggy Koomans en Mariëlle Eickholt gestart als Office Manager.

Peggy Koomans heeft hiervoor als secretaresse sales gewerkt binnen de scheepsbouw. Met ruim 26 jaar ervaring op secretarieel/commercieel en administratief gebied binnen diverse branches is zij ontwikkeld tot een gedegen allround secretaresse.

Peggy Koomans

Mariëlle Eickholt heeft jarenlang gewerkt als  marketing- en communicatiecoördinator op het hoofdkantoor van een retail organisatie. In haar laatste functie bij een communicatiebureau was ze, naast het coördineren van de diverse projecten, ook verantwoordelijk voor het interne reilen en zeilen van het kantoor. Dat laatste beviel haar zo goed dat ze nu de keuze heeft gemaakt om zich als Office Manager bij Kenhardt/FunktieMediair helemaal toe te leggen op een intern ondersteunende functie.

Mariëlle Eickholt

Met deze toevoeging aan het team kan Kenhardt haar klanten ook in de komende jaren optimaal blijven ondersteunen!

aanmelden nieuwsbrief
Wilt u onze E-mail nieuwsbrief ontvangen? Bent u geïnteresseerd in human profit en deelt u onze visie? Beschouwt u mensen als uw belangrijkste kapitaal - met het oog op rendement? Meld u dan hier aan voor de gratis digitale nieuwsbrief van Kenhardt. We delen graag kennis met u en daar kunt u uw voordeel mee doen. Vul uw gegevens in en klik op 'Verzenden'. Als u op de link hierboven klikt, kunt u uzelf weer eenvoudig afmelden.
Opdrachtgevers