We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Stagiaire Marketing & Communicatie 

We hebben wat te vieren; voor de beste Marketing & Communicatie student die het verschil maakt! 

Wij hebben jouw hulp nodig! Een stagiair die ons, in het kader van afstuderen op hbo/wo-niveau, meerdere maanden gaat helpen bij het verder opzetten en uitvoeren van een marketing & communicatie actieplan. In 2021 bestaat FunktieMediair 35 jaar en Kenhardt 25 jaar. Jubilea die tot uitdrukking moeten worden gebracht, zowel online als offline en onderdeel van het plan moeten worden. 

We werken graag met jonge, creatieve en ambitieuze mensen. In 2020 heeft een collega student de eerste stappen gezet. Jij gaat het verder invullen en realiseren. 

Onderdelen van de activiteiten zijn: 

  • Auditing huidige situatie 
  • Online & offline marketing 
  • SEO en SEA/Adwords 
  • Ideeën creatie 
  • Inzet van audiovisuele middelen 
  • Video conferencing & webinars 
  • Opstellen en uitvoeren van een actieplan 
  • Enz. 

Wie zijn wij? 

Twee prachtige brands die streven naar kwaliteit, klantgerichtheid, toegevoegde waarde en partnership. We werken landelijk met een kleine vaste kern met daar omheen ruim 50 consultants. Onze cultuur is te typeren als persoonlijk, collegiaal, betrokken en resultaatgericht. Een omgeving van slimme hoogopgeleide mensen die ervoor gaan. Dat moet je aanspreken! 

Wat bieden we? 

We werken business to business voor prachtige opdrachtgevers waar jij ook graag voor wil werken. We hebben je nodig om in de markt het verschil te maken. We kijken naar jou uit! We werken graag met jonge mensen die inspireren en ons verder brengen. Iedereen gaat jou helpen en we verwachten veel van jou. Een van de partners gaat jou persoonlijk begeleiden en je bent onderdeel van een team. We willen resultaat zien. Dat is goed voor jou en essentieel voor ons. 

Wanneer? 

Je gaat zo snel mogelijk aan de slag, bij voorkeur begin 2021. 

Selectie 

We voeren veel assessments uit. Dat is een van onze diensten. Ook jij ondergaat een assessmentonderzoek waar je veel gaat leren over wie jij bent, wat je nog moet leren en wat jouw potentieel is. Dat helpt bij de ‘perfect match’. 

Reageren 

Kijk je uit naar een stage bij ons? Stuur dan je CV met motivatie naar [email protected]. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Patrick van Loon (partner).
073-692 39 39 / 06-54 29 03 14
[email protected] 

Send this to a friend