We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

STAGIAIR MET TOEGEVOEGDE WAARDE

De beste student die het verschil maakt!

Wij hebben jouw hulp nodig! Een stagiair die, in het kader van afstuderen op hbo/wo-niveau, voor meerdere maanden bij ons aan de slag gaat. We willen jonge mensen de kans bieden om via Kenhardt/FunktieMediair stage te lopen. Dat kan op allerlei gebieden zijn, als het voor jou en ons maar toegevoegde waarde heeft. We laten ons verrassen door jouw ideeën!

Business case

Jij maakt het verschil! Op welk terrein dat is, bepaal jij. Denk na over wat je te bieden hebt en wat jij denkt dat je kunt toevoegen zodat wij er als Kenhardt/FunktieMediair beter van worden en jij dus ook! Dat noemen wij een businesscase.

Wie zijn wij?

Twee prachtige brands die streven naar kwaliteit, klantgerichtheid, toegevoegde waarde en partnership. We werken landelijk met een kleine vaste kern met daar omheen ruim 50 consultants. Onze cultuur is te typeren als persoonlijk, collegiaal, betrokken en resultaatgericht. Een omgeving van slimme hoogopgeleide mensen die ervoor gaan. Dat moet je aanspreken!

Wat bieden we?

We werken voor prachtige opdrachtgevers waar jij ook graag voor wil werken. We hebben je nodig om in de markt het verschil te maken. We kijken naar jou uit! Iedereen gaat jou helpen, maar we verwachten ook veel van jou. We gaan jou begeleiden. We willen resultaat zien. Dat is goed voor jou en essentieel voor ons.

Wanneer?

Je gaat zo snel mogelijk aan de slag, bij voorkeur vanaf medio augustus of begin september 2020.

Selectie

We voeren veel assessments uit. Dat is een van onze diensten. Ook jij ondergaat een assessmentonderzoek waar je veel gaat leren over wie jij bent, wat je nog moet leren en wat jouw potentieel is. Dat helpt bij de ‘perfect match’.

Reageren

Zie je een stage bij ons wel zitten? Stuur dan je CV met motivatie naar [email protected].

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Patrick van Loon (partner).
073-692 39 39 / 06-54 29 03 14
[email protected]

 

Send this to a friend