We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Talent Management

Voor iedere organisatie is het van belang om talenten te scouten, te ontwikkelen en te behouden.

Kenhardt kan daarbij ondersteunen door het ontwerpen en uitvoeren van een Talent Development Programme. Deze programma’s worden altijd op maat gemaakt. Vaak ontwikkelen we Talent Development Programmes in co-creatie. Het moet immers naadloos aansluiten bij de strategie, indentiteit en behoeften van de organisatie. Maar ook aansluiten op de ontwikkelingsbehoeften van professionals. Kenhardt zorgt ervoor dat het het Talent Development Programme daarop aansluit.

We brengen de behoeften en mogelijkheden van de organisatie en de talenten van de medewerkers eerst in kaart. Hierdoor kunnen we ons richten op die zaken die aandacht verdienen, dat is wel zo effectief.

We maken gebruik van moderne interventies en technieken, zoals trainingscarrousels, e-learning, serious gaming, en bijvoorbeeld een workapp voor feedback.

Talent Development is Maatwerk

In alle gevallen is het Talent Development Programma maatwerk. We hebben veel ervaringen met het ontwikkelen en uitvoeren van Talent Development Programmas. Deze ervaringen brengen we mee en gebruiken we graag in de ontwikkeling en uitvoering van het programma in uw organisatie. We kijken er naar uit!

 

Neem voor meer informatie nu contact op:

[email protected]

073 692 39 39