We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Voor iedere organisatie is het van belang om talenten te scouten, te ontwikkelen en te behouden.

Kenhardt ontwerpt en voert Talent Development Programma’s uit. Deze programma’s worden altijd op maat gemaakt. Vaak ontwikkelen we Talent Development Programmes in co-creatie. Het moet immers naadloos aansluiten bij de strategie, identiteit en behoeften van de organisatie. Maar ook aansluiten op de ontwikkelingsbehoeften van professionals. Daar zorgt Kenhardt voor!

We brengen de behoeften en mogelijkheden van de organisatie en de talenten van de medewerkers eerst in kaart. Hierdoor kunnen we ons richten op die zaken die aandacht verdienen, dat is wel zo effectief.

We maken gebruik van moderne interventies en technieken, zoals trainingscarrousels, e-learning, serious gaming, en bijvoorbeeld een workapp voor feedback.

Talent Development is Maatwerk

In alle gevallen is het Talent Development Programma maatwerk. We hebben veel ervaringen met het ontwikkelen en uitvoeren van Talent Development Programmes. Deze ervaringen brengen we mee en gebruiken we graag in de ontwikkeling en uitvoering van het programma in uw organisatie. We kijken er naar uit!

Neem voor meer informatie contact op:

[email protected]

073 692 39 39

Send this to a friend