We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Online Tooling; een hoogwaardige assessment oplossing

In een rap tempo hebben internet en online toepassingen hun intrede gedaan op het terrein van assessments. Van meet af aan heeft Kenhardt de vernieuwde oplossingen omarmt en aangeboden aan klanten. Vernieuwing zit, naast kwaliteit, in onze genen.

Natuurlijk zijn we van mening dat een full assessment de hoogste voorspellende waarden heeft. Echter, soms is dat niet de beste oplossing; te duur, te uitgebreid of praktisch niet haalbaar. Klanten hebben ook steeds vaker de behoefte om online assessments zelf uit te voeren. Daar helpen we graag bij, door de beste Online Tooling te selecteren, te implementeren en klanten daarin op te leiden.

Partners

We werken platformonafhankelijk en kiezen er bewust voor om hoogwaardige tooling in te kopen in plaats van zelf te ontwikkelen (al hebben we de kennis in huis). We willen de online assessmentoplossing aanbieden die het beste past bij de klant en niet waar we zelf in hebben geïnvesteerd. We stellen aan de leveranciers hoge eisen en kiezen enkel de beste internationale oplossingen die ‘state of art’ zijn.

 

HRorganizer: een vernieuwende leverancier van Online Tooling met nationale en internationale klanten.

 

Aon/cut-e: wereldmarktleider met meer dan 30 miljoen (online) assessments per jaar in 90 landen en 40 talen.

SHL: vanouds een hoogwaardige leverancier met de OPQ als meest bekende instrument.

 

Er zijn nog veel meer leveranciers die Kenhardt gebruikt voor klanten.

Implementatie partner

We werken dus met de partij die het beste past. Soms is dat de oplossing die de klant al eerder heeft ingekocht. En is dat een hoogwaardige partij, dan passen we ons aan en implementeren we die oplossing.

 

Neem voor meer informatie nu contact op:
[email protected]
073 692 39 39

Send this to a friend