We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Online Tooling; een hoogwaardige assessment oplossing

In een rap tempo hebben internet en de internet toepassingen zijn intrede gedaan op terrein van assesments. Van meet af aan heeft Kenhardt de vernieuwende oplossing omarmt en aangeboden aan klanten. Vernieuwing zit, naast kwaliteit, in onze genen.

Natuurlijk zijn we van mening dat een full live assessment de hoogste voorspellende waarden heeft. Soms is dat niet de beste oplossing; te duur, te uitgebreid of praktisch niet haalbaar om dat kandidaten elders in de wereld zijn. Klanten hebben ook steeds meer behoeften om een assessment zelf te kunnen uitvoeren. Daar helpen we graag bij, door de beste Online Tooling te selecteren en te implementeren.

Partners

We werken platfom onafhankelijk en kiezen er bewust voor om hoogwaardige tooling in te kopen, in plaats van zelf te onwikkelen (al hebben we de kennis in huis). We willen de online assessment oplossing aanbieden die het beste past bij de klant en niet waar we zelf in hebben geïnvesteerd. We stellen aan de leveranciers hoge eisen en kiezen enkel de beste internationale oplossing die ‘state of art’ zijn.

Wie zijn dat?

  • HR organizer. Een vernieuwende leverancier van Online Tooling met veel nationale in internationale klanten. www.hrorganizer.com
  • cut-e.com. Wereldmarktleider met meer dan 30 miljoen (online) assessments per jaar in 90 landen en 40 talen www.cut-e.com
  • CEB. Vanouds een hoogwaardige leverancier met de OPQ als meest bekende instrument. www.Cebglobal.com
  • enz.

Implementatie partner

We werken dus met de partij die het beste past. Soms is dat de oplossing die de klant al eerder heeft ingekocht. En is dat een hoogwaardige partij, dan passen we ons aan en implementeren we die oplossing.

 

Neem voor meer informatie nu contact op:

[email protected]

073 692 39 39