We helpen u graag verder!
073 - 692 39 39 [email protected]

Elk assessment is uniek en vraagt om maatwerk

Kenhardt voert voor uiteenlopende nationale- en internationale klanten assessments uit in verschillende varianten. Variërend van een uitgebreid full executive assessment tot een online Assessment, waarin we een kandidaat niet meer ‘live’ ontmoeten.

Soms is Kenhardt onderdeel van een uitgebreide en getrapte selectieprocedure, waarbij een deel door de opdrachtgever wordt uitgevoerd en een deel door Kenhardt.
Maar ook maatwerk development assessments om bestaand managementpotentieel in kaart te brengen. In dat geval is het assessment al de eerste echte interventie, gericht op ontwikkeling.

De juiste oplossing

We worden niet gedreven door veel te doen, maar door de juiste oplossing te bedenken en te implementeren. Daar hebben we mooie voorbeelden van. Graag vernemen we van u wat uw uitdaging is. Wij bedenken een passende assessmentoplossing, inclusief (online) tooling, methodes en procedures.

Klik hier voor meer algemene en achtergrond informatie over de assessments van Kenhardt of ga naar de pagina Assessment Algemeen.

 

Neem voor meer informatie contact op via:
[email protected]
073 692 39 39

Send this to a friend