Kennissessie Onboarding

Consultants Ardiënne Verhoeven en Bert Holman nemen u mee in de wereld van onboarding. In een korte sessie wordt het thema ‘onboarding’ uitgelegd, gaan zij in op praktische ervaringen en wordt aandacht besteed aan wat het uw organisatie oplevert. Een inspirerende sessie die u veel meer inzicht geeft.

De kennissessie vindt plaats op donderdag 22 juni 2017 vanaf 16.00 uur.

Meld u nu aan voor de gratis kennissessie via info@kenhardt.nl of bel 073 – 692 39 39!

Tip
Vul de Onboarding Scan in voordat u naar de kennissessie komt. Deze scan meet de belangrijke pijlers binnen uw huidige onboarding, waaronder de beleving van dit proces. Binnen twee weken ontvangt u een rapportage, waarin de resultaten in kaart worden gebracht en een aantal adviezen wordt gegeven.

Via deze link kunt u de Onboarding Scan invullen.

 

De consultants:

Ardiënne Verhoeven
Vanuit een brede HRM rol heeft Ardiënne zich gespecialiseerd in talent recruitment en development en onboarding. Zij houdt zich als zelfstandig professional bezig met het optimaliseren van instroom in organisaties. Ze werkte voor grote organisaties als Unilever, Océ, Vebego en NXP. En voor kleinere start-ups en not-for-profit organisaties.

“Ik kwam binnen mijn praktijk tot de conclusie dat organisaties zich sterk focussen op het vinden van talent. Wanneer ze het gevonden hebben, gaan ze over tot de orde van de dag. Terwijl juist de eerste fase bij een nieuwe werkgever bepalend is voor (blijvend) succes van een nieuwkomer. Ik help organisaties bij het inrichten van die eerste fase, zodat medewerkers snel operationeel zijn en zich verbinden met de organisatie.

Ik kan scherp zien wat er speelt en ben creatief in het vinden van oplossingen die passen bij de organisatie en doelgroep.”

Ardiënne publiceerde vanuit haar praktijk twee boeken: ‘Recruitment’ (Pearson, tweede druk 2016) en ‘Onboarding’ (BoomNelissen, 2015). Samen met Bert Holman ontwikkelde zij de Onboarding Scan en de Onboarding Monitor.

 

Bert Holman
Met zijn jarenlange ervaring als HR Manager/Developer, People Manager, Coach en Consultant (in diverse markten en organisaties) geeft Bert een krachtige impuls aan verbetering en succes. Dat doet hij onder andere door het ondersteunen met optimale onboarding, waarmee hij zowel de business als de medewerkers versterkt. Als “onboarding optimalist” ontwikkelde hij samen met Ardiënne Verhoeven de Onboarding Scan en de Onboarding Monitor.
 
“Ik schiet met scherp en maak impact. Van mij hoef je geen enorme rapporten of wollige verhalen te verwachten. Wel krijg je met mij focus en snelheid, concreetheid en maatwerk, een positief kritische houding, en een praktische invulling. Ofwel: Waardevol succes.
Ga eens terug naar de basis: Het implementeren van optimale onboarding. Snellere en betere productiviteit en verbinding zijn namelijk de ingrediënten voor blijvend waardevol succes.”

Bert ontwikkelt vanuit zijn eigen praktijk onderbouwde maatwerkproducten om organisaties en medewerkers succesvoller te maken. Hij werkt daarbij intensief samen met professionele partners, en stelt altijd de mens, diens talenten, functioneren en beleving centraal.

Opdrachtgevers