Cases


PostNL organiseert op een professionele wijze een selectiedag voor hun trainees. In dit programma zit onder meer een assessmentoefening. Kenhardt werd gevraagd om aan deze oefening een andere invulling te geven, omdat deze te weinig informatie over de trainees opleverde.
Lees verder

 

Kenhardt heeft recent het oefen- ofwel pre-assessment geïntroduceerd. In dit pre-assessment krijgen sollicitanten een verkorte versie voorgeschoteld van de testen die zij ook tijdens hun volledige assessment kunnen verwachten.
Lees verder

 


Kenhardt heeft onlangs voor Agrico het volledige directieteam beoordeeld. Agrico is een krachtige, coöperatieve organisatie, die wereldwijd aardappelen vermarkt, nieuwe rassen kweekt en innovatieve oplossingen bedenkt. De organisatie heeft een wijziging doorgevoerd in haar topstructuur, waardoor een nieuw MT werd gevormd.
Lees verder

 

Het professionaliseren van selectieprocessen is een belangrijke pijler van de dienstverlening van Kenhardt. Naast het optimaliseren van vaak grootschalige selectieprocessen, waarin psychologische testen een grote rol spelen, helpt Kenhardt ook om interviewvaardigheden te verbeteren.
Lees verder

 


Bol.com wil het bestaande selectieproces optimaliseren door enerzijds het niveau van toekomstige medewerkers te verhogen en anderzijds de interviewvaardigheden van bol.com-medewerkers naar een hoger plan te tillen. Lees verder

Opdrachtgevers