Over ons

Assessment in de brede zin van het woord. Dat is onze expertise!

Het bieden van ondersteuning bij het nemen van beslissingen over en door mensen is het fundament van Kenhardt. Ons uitgangspunt is de Employment Lifecycle waarin belangrijke besluiten over mensen in tijd worden weergegeven.

Mensen maken het verschil in organisaties. Vanuit die visie adviseren wij organisaties en personen over assessment in brede zin. Wij beoordelen mensen door middel van (online) assessment, trainen HR- en lijnmanagers en coachen managers en medewerkers. Met een aanpak die een vakinhoudelijke onderbouwing kent. Al sinds 1996 gericht op resultaat voor u; Human Profit.

Een Managementteam, dat zich op persoonlijke titel verantwoordelijk voelt voor uw succes. Een slagvaardig en professioneel Office Management, dat in nauw overleg met u opdrachten en projecten organiseert en coördineert. Een team van ervaren consultants, dat bestaat uit meer dan 25 vakspecialisten. Dat mondt altijd uit in een beter optreden van u en uw organisatie met een hoger rendement. Dat is zonder twijfel Kenhardt.

Maak kennis met onze professionele visie die gestoeld is op jarenlange ervaring in ons vakgebied. En die met succes wordt toegepast op zowel grote als kleine (inter)nationale opdrachtgevers, die stuk voor stuk vertrouwen in ons hebben.

Lees verder

Opdrachtgevers